Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoze drugacje ni opravdati putinove pare za kampanju itd.
Amerika je civilizovana zemlja za razliku od russije i od nase balkanske stoke
Jest Amerika nasukala evropu za sankcije rusiji. A ko je sad pod sankcijama kad vidis cijene namirnica. dobro amerika nas uvali u ghovna i to cijelu evropu. to i jeste joj bio cilj
nešto mi liči na cvijanovićku
Eto s time se pozdravila sa pobjedom na izborima
Of kors. Diktatori se prepoznaju i vole.
ja sam iz Francuske i mogu vam reci da svi mrze Makrona, ona je zadnji izbor za francuze i francusku
Nije se ona okupala" nego igra trikive sa dobije ljevicu. Na faci joj se vidi da dismr na kilometar. Ona je samo za ovu nasu nalkansku seljaduriju dobro dosla
Ako ona dobije izbore, Francuska ce biti prava nacisticka zemlja. EU nije njihova opcija. I laze odmah iz nje. Nebi bilo dobro.
I treba da bude protiv, gas ce otici na druga mjesta kao u kinu, a najveca steta ce biti za evropski narod.
Nece gas nigdje jer da bi negdje otisao treba plinovod koji sad nema za Kinu. kada bude plinovod Kina ce kupiti koliko njoj treba, a Rusija opet ima visak. Evropa je funkcionisala i prije devesetih bez Ruskog plina i opet ce ako bude morala. Ali nece morati, jer ce ga Rusija koja nema nikakvu ekonomiju osim pljackanje same Rusije prodavati budi zasta. Namjenska industrija u Rusiji i izvoz oruzja propada nakon ovoga fijaska u Ukrajini, jer ko ce lud kupiti Ruski krs danas?
@gooUser1649345091 Nije bas za godinu, ali i da je godina sta ce biti za godinu? Moze li Kina zamjeniti Evropsko trziste koje sada cini 80% Ruskog izvoza. Ti vjerujes da moze, ja ipak nevjerujem.
Bosnjo uvijek prvi u redu i najbucniji i najglasniji da drugima objasni sta i kako treba, ko je dobar ko los izbor. A u njegovoj avliji 30 godina islamska dinastija SDA, Alija Bakir Sebija i sateliti, niko drugi nosa tu promolio jos nije. Niti ce.
pa logicno prca je ruski milijarder i financira
Ona ako pobjedi slijedi raspad EZ
Zar se vjestica pita za bilo sta
Pa sa ovim stavom moze dobiti veliki broj glasova od onih koji ne vole da ih se udara po dzepu.
smrdi na kilometar
Babuskara.
Glupačo nemoj biti Dodik i Vučić. Ne možeš na dvije stolice nikako. Barem Francuska ne može i ne glupiraj se.