Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da vidimo Francusku pravdu... Mozda novcana kaznica ali zatvora sumnjam, ipak je ovo Francuskinja o oni Muslimani
Ama i ti "muslimani" koji se mole na ulici cisto provociraju, a zenska ima svoje misljenje o tome. Ne vidim nista strasno, sigurno je "kupovala" glasove desnicara.
Naravno da ih treba maknuti da ne klanjaju na ulici!U Francuskoj je to zbranjeno!Sta bi radili krscanima u muslimanskoj zemlji da se pocnu moliti na ulici!
Svako provociranje muslimana je samo protiv produktivno te vodi jos vecoj radikalizaciji,posebno mladjih osoba .Muslimani su postali dezurni krivci za sve nevolje svjeta iako se zna da je danasnji , najodvratniji oblik kapitalizma, glavni uzrok stradanja i izvor svakog zla .
I SRBI SU MUSLIMANI
SVI SMO MI MUSLIMANI BOŠNJACI, TURCI, ALBANCI, SRBI...
...njena dobrota se ogleda u njenoj ljepoti...a o krokodilskom otimanju vlasti od ćaće joj unje, bolje ne trošit lirske fraze.