Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ga sad tamo kod Louvre-a digne u zrak, da proslave fino svi :P
Luda baba 😃😂😂
Pobra visibabe Munira Lepina
Kako bi Mile rado čestitao Le Penovoj pobjedu!
Cak I ovi ekstremi kodnjih su kulturni pa cestitaju protivniku, a kod nas tri dana jedan vice ja pobijedio, a drugi vice ja pobijedio.
U roku sat vremena prebrojaše glasove a kod nas 3 mjeseca se čekali rezultati .
Moze samo da sanja da ce biti u politickom vrhu na parlamentarnim izborima. Mozda dobiju 8-12%. Ovo je situacija gdje gradjani imaju samo dva izbora, a dvije trecine onih koji su izasli na izbore bili su protiv nje.
kujo sisaj ga...
Sta kaze Dodik ..odlazeca francuska administracija 😂😂😂
Kod nas je centar njihova ultrancionalna desnica. Možete misliti ko je desnica a ko tek ultradesnica !
Neka je i ona popusila pa makar za naredne 4 godine
Čestitke i SNSD stranci na budućem razvoju BiH
Smrt fašizmu! No pasaran!
kroz tvoju mamu prolaze svi
Ovo je velika pobjeda za desno orjentisane clanove u Francuskoj, velike cestitke, iduce izbore idemo jos jace do pobjede
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trebala je pobjediti da se malo zakuha pa zarati. I u ratu da srusimo sve, pa onda iznova sve. Od kamenog pa do sada nismo se mi puno promijenili, sve je to u 5 deka.
Cvijanki zao sto joj jaranica izgubi!
Seljančuro, pala si.