Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sire se ko kuga u srednjem vijeku...
samo vi olako shvacajtw pa bosne ne stavljate na kartu a i ima najvise ludaka po glavi stanocnika u idilu, kad se nekocraznese na bascarsiji bice plakanja, jer pored ovih islamista ni muslimani nisu sigurni zato pamet u glavu i policija i sipa i narod, zlo je medju nama
I tebi mediji isprali mozak
fali 23% tu teritorije :)
Uskoro i u vasem gradu.
Sramota za nas muslimane je I.D. Ko fol bore se protiv nevjernika a sve muslimane pobise. Bujrum u rs pa bijte sve redom ha ya
IDIL je proizvod Amerike, koji je van kontrole. Sta mislite odakle im tolike pare, a sto se USA bori sa krizom
Novinari doprinose sirenju i popularnosti ovih bolesnika ,,sve te vijesti u kojima vise od polovine tekstova zauzima crnina ,,ubijanje teror,,guse zelju za citanjem bilo kakvih vijesti,,,Bosanci komentarisu ,,nade se vremena za svadu,,prepiranje,,vrijedanje ,,vracanje u proslost,,a gdje su ti pravi problemi Koje treba rjesavati,,zemlja do grla u korupciji i kriminalu hiljade nezaposlenih,,za to se nikad nema vremena a nade se vremena za sve teroriste i sirenje vijesti o njima kao da su oni djeda mrazovi pa nose srecu gdje god da dodu,,,cilj tih grupa i jeste sirenje prvo u javnosti a potom zastrasivanje,,to je davolja vojska koja veze nema ni sa jednom religijom,,oni su neprijatelji covjecanstva,,i cemu dalje komentarisanje treba se posvetiti rjesavanju uzasnih problema ove zemlje a to je nemati pravo rad i pristojnu platu,.pustite vi sve te razbojnike i kriminalce,,zna se ona stara izreka,,ko se maca lati od njega ce i stradati,,kaznice sve te ubojice dragi Bog ,,,stici ce ih pravda.
_"Teroristička organizacija IDIL je nakon preuzimanja odgovornosti za napade u Francuskoj, Tunisu i Kuvajtu pozvala svoje pripadnike na nove napade tokom mjeseca ramazana, navodi Washington Post." Ovi zlikovci nemaju nikakve veze sa Ramazanom. Oni ustvari uznemiravaju sveti mjesec Ramazan, uznemiravajući tako i sve iskrene vjernike muslimane . Njihov vođa je Sotona. Oni se njemu klanjaju.
Blenturo, ramazan uopće nije sveti mjesec. U islamskom kalendaru postoje 4 sveta mjeseca a oni su: Zul Qa`dah, Zul Hajj, Muharram i Rajab. Vidim da se kužiš u Islam ko Mara u krivi k.
@Svemirski_Putnik, jadan ti je komentar! Stvarno jadan i ogavan! _________________________________________________ Ramazan Ramazan (arap.: رمضان, Ramaḍān) je deveti mjesec u islamskom kalendaru.To je za muslimane sveti mjesec jer je u njemu počela Objave Kurana, u mubarek noći Kadra. U tijeku ramazana muslimanima je zabranjeno ratovanje, a strogo naređen post. https://hr.wikipedia.org/wiki/Ramazan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
*UTJECAJA*
Francusku ceka gradanski rat (ako se tako moze nazvati) u kojem ce se francuzi na vlastitoj zemlji boriti za goli opstanak protiv crnaca,arapa i ostalog parazitskog olosa.Ta buducnost ceka vecinu zapadno evropskih zemalja,dok ce kod nas u BIH radikalizovati muslimane i naseljavati arape a sve u duhu svi smo muslimani braca. Ljudi osvijestite se ,pogledajte na sta lici Francuska (imaju i slike i video zapisi i tekst) http://pandora.kreativisti.org/europske-no-go-zone-cinjenica-ili-izmisljena-fikcija-slucaj-francuske/ I posjetite http://pandora.kreativisti.org ( svi tekstovi zasnovani su na realnosti ,cinjenicama ,zdravom razumu i logici)
I sta cemo sad
***zito kamata@ pa mijenjaj lave portal i manje će te glOva boliti