Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta bi normalan covjek na ovo napiso.Jednostavno ima previse manijaka na ovom svijetu.Svi mi imamo i majke,neko ima sestru,rodice,zene,djevojke i zamislite samo da se njima isto ovako nesto desi?Ja mislim da bi svaki od nas zapalio to kopile na licu mjesta.Zalosno je to da mnoge zene se boje ili ne usudjuju same predvecer da hodaju ili s posla da se vrate
islam
Da,Belfast je cisto islamski grad.
Belfast je jedan, a islamskih gradova 50 na listi
---- a to se dogodilo kada je upozorila ljude na muškarca koji masturbira u javnosti Zašto se i ko kod nas zakonom ne zabrani masturbiranje u javnosti ?