Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveca prevara za muslimane u 21. stoljecu je ovaj "isil"
@yolo zato što nije uvijek bio prevara, kontaš? I u posljednih nekoliko godina vecina raje koja su podrzavali idil shvatili su neke stvari o toj prevari, a s obzirom da je to opširna tema nema potrebe da se ti zamaraš kao srbin, osim ako ne želiš provocirati.
@yolo vi se pecate, fašisti polako dolaze na vlast u EU, ISILU to odgovara, žele rat, pravi svjetski, to im je cilj, a evropa se peca na tu priču
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
A jes se Klix danas nameracio na vehabije, bice kolektivno vjesanje u Maoci
ahahahah manja za 14%, a ipak i dalje veća od 23,7%
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokod
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U bjednim drzavama je najlakse naci pristalice za prikljucivanja ovim zivotinjama, obecas mu jadniku svaki mjesec 500KM, on se sturi, i samo na jednom mu kazu ajde tu i tu raznesi se ili ko zna sta im padne na pamet da uradi i tu je kraj i tako svaki od njih zavrsava, a sve pocinje u kojekakvim organizacijama 'finim' boli glava ! Kada isperu mozak tebi je raditi sto ti je naredjeno inace si likvidiran !!!
bošnje islamističke sluge
ocekivali pomoc iz bih ali Sipa prije reagovala i pohapsi pojacanje zato su izgubili tokiko teritorije
Bit će ona ubrzo i 100 % manja . . . Samo me zanima kud će s onim kozojebima ...??? Ako su dosljedni, onda bi bilo logično da se skupe na kamaru i onako, kokektivno raznesu u 4 pizde materine ...!!! Za drugo i nisu . . .
Najviše him oteli Kurdi.
moze bit da je i nema nikako u roku od 24h , ali još ne odgovara pojedinim interesnim sferama .... jos malo ce ih pustit i skašit ...vjerovatno u ovo doba iduće godine ih se nećemo ni sjećati
ima obrise genocidne tvorevine
Jbt. 48 zemalja u akciji protiv ISILA sa visoko sofisticiranim oruzjem a rakete ulijecu u obdanista i domove zdravlja? Najvishe stradaju djeca, valjda da se nebi u buducnosti prikljucivala tamo gdje nebi trebala.
.to se zove kolateralna steta......i nakon bombardovanja srba ubijanje kolateralne stete se ne kaznjava.....
Pizde.... Lako je napadati Sirijce i Iracane. Stisni muda i napadni Izrael. Ups..... Ustvari kako ce njih napasti kada su ih oni stvorili...
Još si ti opasan ... sklonit te treba ...???
.da imaju muda napali bi....kao i bosnjaci da imaju muda napali bi srbe i hrvate koji ih yebu kao mlade majmune.....stjerali su ih u 22,7% uskratili im sva prava,oteli im drzavu,nedaju im djeci da idu u skolu,prvociraju ih po svjetu....i sta bosnjaci???...moraju da cute ko pyzdurine :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
IDIL I SRBIJA su kao NOKIA svako novo izdanje sve manji i tanji 😜😂😜😂😜
Ovaj tvoj komentar treba da bude kultni,da ga prenosimo generacijama.... :)
Do ruske intervencije se svakodnevno sirili, sad se odjednom poceli smanjivati iako Rusi bombarduju samo porodilista i djecu u skolskim dvoristima :-)
Eh eto,još 3 % i uzeše im PDV
https://www.youtube.com/watch?v=kExJbNiPVAA ISIS još davne 1990. godine
POTURICE NA APARATIMA!!!!!!!!!!!!!!!
gresis...bosnajci i siptari ce to pokusati nadoknaditi na balkanu.....osnivaju sunistan i zelenu transverzalu
@BalkanBošnjak ahahahahahaah reci mi tvoje tursko ime POTURICE :D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)