Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VANESSA TVOJ SAM FAN. ISTINA JE SAMO JEDNA
Svaka ti cast! Nisam mislio da ima ovakvih amera
mala, bil se udala!?!
too sestro , zivjeli su ko kraljevi uz Gadafija, sada ce da vide kako se zivi kod Amera, jad i bjeda. ZA SVE SU AMERIKANCI KRIVI!!!!! Svo zlo sto je u svijetu dolaszi od Amera, pederi dolaze od Amera, bolesti dolaze od Amera.
To je ta demokratska sloboda govora... zapad je najveća obmana!
Zar nije realnije da su je tzv.pobunjenici zalili vrelom vodom zato što je radila kod Gadafijevih.Tada je izjavila da su je često mučili,nisu je plaćali i izbacivali iz kuće.Ko bi se nakon ovakvog pakla ponovo vraćao u tu kuću.Ožiljci od opekotina su bili svježi,i to nešto govori.Rasuđuješ kao da nisi punoljetna.
Bberluskoni će te zguziti zato što si to rekla.
Bas me zanima sto kazu sirote bugarske medicinske sestre koje su godinama camile u stravicnom zatvoru u Libiji o ovoj glupaci.
Meni su vasi komentari stravicni. Nakon sto je svijet vidio fotografije sirote dadilje Gadafijevog sina kojoj je snaha unistila lice kipucom vodom nema sumnje da se radi o patoloskoj problematici u cijeloj familiji. Ne zaboravimo da je sin pretukao osoblje hotela u Svicarskoj i da je zbog toga doslo do prekida diplomatskih odnosa izmedju Libije i Svicarske. Ova manekenka je izuzetno glupa jer je bila zastitno lice Alice kampanje a od takvih se ocekuje da u svakom smislu prezentiraju kompaniju i normalno je da je dobila otkaz. Ovo je Marija Antoaneta modernog doba. Da je upoznala Karadzice vjerojatno bi rekla da su i oni normalni ljudi. Koja guska!
američka demokratija!
@ja, vidi vako jarane, mozda si tu u pravu u jednu ruku, a u drugu... al nako ozbiljno govoreci, meni bar nije poenta jel mala u pravu ili nije, nego da ima svoj stav; srce i glavu da razmislja a ne samo da joj nosi frizuru. a istina je zaheban i rastegljiv pojam i nema jedne, dal su kod gadafija gladovali il su jeli zlatnim escajgom ne znam, cuce mo nekad, bi ce na national geographic za koju godinu.
bogami pošo čitat jer mi se učinilo da se radi o porodici GANDHI, sad vidim o čemu je riječ i zakuri me bolac, što rekao v. ivančić, za porodicu gad-afi i za sve koji ih brane, dabogda svi ostali bez posla i malo gladovali. i dobro vam se omaklo, \"36-godišnji sin i prijestolonasljednik libijskog vođe\", upravo to, prijestolonasljednik, samo nisu računali s pravednim gnjevom napaćenog libijskog naroda. dolje svi diktatori!
Sloboda govora na zapadni nacin
svaka cast mala! ne izgledas samo ko avijon, nego imas i srce ko livada. tebe izgleda nisu naucili da budes ovca u stadu, nego da imas svoj stav. jos jednom bravo
žensko i politika pa one samo vide dolare Ženska pamet ptčije govno
to, vanessa! svaka ti cast, imalo je odjeka u svijetu - normalan covjek zna istinu o prljavim igrama amera
Ovo je najgori vid represije. Gori nego bilo kad u istoriji čovječanstva.