Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej Mendela ode ti bez imana na onu stranu.Rip :(
94 godine...aferim Mando.....iskreno receno volio bih da ovakvi ljudi kao sto je Mandela pozive jos 100 godina ali nazalost cinjenica je ta da mu mogu vec lagano narucit Salavate kod hodze...lagano i sigurno se vracas Bogu, bit ce ti puno ljepse tamo
Veliki covjek.
BiH građani duboko suosjećaju sa ovim časnim i izuzetnim čovjekom Mendelom jer također 4 miliona BiH građana su zatvoreni u tri privatna Feuda već 20 godina, u kojima većina jedva preživljava.
94 godine, što je izdržao - izdržao je. Nobelovac, po meni najznačajniji crnac u istoriji, legenda, veliki borac. Nažalost, ovu borbu neće dobiti.
kakvu borbu????...nedaju covjeku da se spokojan preseli velikom manitu to sto cine je ustvari grijeh
Dosta mu je, prozivio je svoje... Da je meni 94-u dozivit'...
Izdrzii Mandela....