Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@a: A svrha bilo koje vijesti je...?
posaljite ih ovamo na izdrzavanje kazne sve zajedno, imam taman spreman set novih titanijumskih nozeva za klanje...
@nemo A sve to, kao, nikada nije i ranije postojalo kod nas? Gdje ti zivis, majke ti? Ko mi to neka civilizacija postedjena pedofilije, korupcije, droge i slicno...jesi rodjen jucer? Ma naravno, nista to kod nas nije postojalo prije \'\'dolaska Zapada\'\'. Jok!
mora da su bili uzoriti krscani
Boze mili kakvih sve ljudi ima.....
ovi wattovi izgleda da su srbi
ovo uopšte ne bi bila tragedija da umjesto imena ovog jadnog engleza stoji neko muslimansko ime i da mu je nadimak pipo
pa englezi su...sta da vise kazem
A kod nas ovdje provode civilaziju i demokraciju i ne znam ni ja visa sta.......
ne treba nama zivot, svi da umremo, kad nas ima ovakvih
a svrha ove vijesti je ....????
Prc....im im mater retardiranu
OVAKO TREBA POSTUPATI SA AKADEMIKOM, KOBILICHEM I OSTALIM DABINIM PODANICIMA... ONI SU IONAKO HAMELJ OVE CIVILIZACIJE
DIVLJACI, KO I SRBI!!! ZATO ENGLEZI PODRZAVAJU SRPSKE UBICE I SILEDZIJE! PODSJETIT DA SU ENGLEZI POZNATI PO PEDOFILIJI I SATANSKIM CEREMONIJAMA KO I SRBI!
sve najljepše stvari dolaze iz evrope : pedofilija, pederi, sida, incest, droga, kriminal, kocka, lezbejke, prostitucija, zelenaštvo, korupcija, demokratija, komunizam, itd.................................... JA NAPREDNE CIVILIZACIJE