Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je tako kad se pećinarima dade vlast. pao sam od smijeha kad sam čitao da je u trenutno okupiranom istočnom alepu vehbiaj zabranio pravljenje i konzumaciju kroasana jer oni imaju 'kolonijalni značaj'. da ne povjeruješ koji debili obitavaju na ovoj zemaljskoj kugli.
...jbg, vlado...ako su kroasani rvatski, i ako su hrvati perzijanci, malo sam k'o zbunjen :))
Šta ćeš pa vi ste veliki ljubitelji svega što su kolonijalisti donijeli,zato vas i protjerujemo sada, :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Glavna vijest iz zapadnog svijeta danas, "Uzgojeno meso u laboratoriju", glavna vijest u islamskom svijetu, "Oprala šape psu pa uhićena zbog vrijeđanja islama"....Pa vi sad vidite gdje mi to idemo...
Senzacija nema sta... ne znam gdje nadju ovakve vijesti... kako to da nikome nije zanimljivo govoriti o zemljama kapitalizma i demokratije gdje covjeka tretiraju kao psa, kao zivotinju...
@Maajka Ko tebi ispra mozak?
Ništa, ostaje da se vidi.
Religija mira ponovo napada...
Visit Malaysia
Sreca ovo sa nama nema nikakve veze mi nismo Malezijci mi smo Hrvati Srbi i Bosnjaci kod nas u Bosni mozes da radis sta hoces ovo je kod nas demokratska drzava
ako nam ovo nacelnik novog grada vidi, ima svi da placamo kazne :)
Dobro je prošla! Da je to u šeheru uradila bila bi bičovana
........ i onda kažu, životinja napala čovjeka,...... ovo je mnogo gore,......
...jesu ga braća pregonila...
Azil sad mora tražit kod Putina.
-.- zaista? Kako neuk i zaostao svijet, strasno. Oni su ti koji prave lakrdiju od religije.
nebula ne samo da je neuk i zaostao, već je to jako bolestan svijet. negdje na razini neandretalaca, s tim da su neandretalci vjerovatno bili normalniji ljudi.
Jesu ovi zaostali za šerijatom. Da nisu, trebali su ovu makar dobro izmarisati da joj jedan bubreg otkaže pa se više nikad ne bi ismijavala sa islamom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
čuj ne vole pse......pa kako to?
Ne volimo te i tačka.
haha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako je krenulo I ovde prvo ukinu DEDA MRAZA, pa ganjaju djevojke u sorcevima, jos malo neces ni psa moci imati, samo kada cuju ove nase balije , jer od njih sada nema vecih muslimana.
...ma, paša moj...i u srba se poekavičilo...niđe veze...predor / beljina...
Skola je cudo :) ali oni su srbi, oni to smiju, nebeski narod :P
PRIKAŽI ODGOVORE (7)