Istraga o padu Airbusa A330
0
Male šanse da će crne kutije biti pronađene
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ne se.rite matere vam :) Cuj crne kutije koje plove :) Treba da bude neunistiva, da \"prezivi\" exploziju i ko zna kolko stepeni i treba jos da pliva...
ja komentara majko bozija, bez obzira na tehnologiju kako bi je i izvadili sa nekoliko km dubine jel znate koji je tu pritisak, nemaju pojma gdje je tacno avion pao a kamoli jos da otkriju i gdje se kutija nalazi bez obzira sto odasilje signal jer nije pao na kopnu nego je u moru, a sto neko spomenu sto ih ne prave da plutaju, pa kakva korist kad se nalazi unutar aviona i zajedno sa olupinom ide i ona.
De svega ti objasni zasto je ovo Bozija kazna... ta su to ljudi u avionu nekome skrivili, pa im se Bog sveti? Pa stvarno nisi normalan. Sram te bilo na tom komentaru.
Ovo je LOST LOST LOST jbT !!!!!!!!!!
Lol @ Miki Okean je na tom mjestu dubok 7 kilometara , idiote.
a mozda i nije bilo slucajno... mozda je neko od putnika u avionu bio meta... a jos cudnije je da ne mogu pronaci crnu kutiju... ta silna tehnologija...
Ovo je stvarno najbolje mjesto da vidiš kakvih idiota ima oko tebe i čuješ njihove umobolne komentare o božijim kaznama, skrivanju dokaza itd. Pa ako ste toliko besposleni da po vazdan pišete svoje glupe komentare na raznorazne teme, ond bar ne serite u ovakvim slučajevima i imajte bar malo poštovanja prema žrtvama i njihovim porodicama. Bože sačuvaj
vazda sam se pitao zasto ne prave te kutije da plove???ovo nije prvi slucaj da je jedva nadju u moru. i ja bih rekao da ovde nesto smrdi.
a glupih komentara...ne moš vjerovati, ccc. . kakva Božija kazna?? za šta?? i čuj nije im u interesu, normnalno da im je u interesu da otkriju u čemu je bila greška i šta je dovelo do pada kako se ne bi ponavlljele iste....A BOže dragi svata... vi fakat niste normalni!!.
Meni je ovo sve sumnjivo, neko ovdje nesto krije, mozda ce historija nekad imati tacne podatke sta se desilo, al mislim da mi koji je pamtimo necemo zapamtiti ni saznati pravu istinu... __________________________ Prvi Air France nema interesa da se nađe crna kutija, jer bi se vjerovatno otkrile tehničke greške ili nedostaci. U istrazi treba da preuzme inicijativu neutralna strana.
Meni je ovo sve sumnjivo, neko ovdje nesto krije, mozda ce historija nekad imati tacne podatke sta se desilo, al mislim da mi koji je pamtimo necemo zapamtiti ni saznati pravu istinu...
Bozija kazna