Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
9/11 je bio pocetak jedne ere, sada je s corona virusom dosla nova era, to su 2 prekretnice koje su promjenile svijet i to obje zle
Konačno pravi komentar! Svaka cast Isto razmisljamo 9/11 je prekretnica od solidnog ka gorem a Sars cov 19 prekretnica od goreg na jos gorem
zaboravili ste pad berlinskog zida, pa drugi svjetski rat, pa prvi svjetski rat, pa berlinski kongres i industrijsku revoluciju, pa renesansu, pa hriscanstvo... da ne idemo dalje do ameba i kromanjonaca, nema smisla, svaka promjena je bila sve gora od gore.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
E sad smo tek nahebali
Samo prepadate narod...ko da nemamo dovoljno briga
Do 2080 prosjecan citalac Klixa je vec na vaznijem drugom Svijetu (Akhira) , recite cao Dunjaluku i ne vezite se za nju!!
Boli.me.racku
To, to, samo daj prijtenji i problema
E Čuj Dengaaaa
Kad smo vec kod ove dvije bolesti, a gdje Vakcina? Kad ste mogli napraviti vakcinu protiv corone za godinu sto ne napravite za malariju ? Malaria je poznata stotinama godine gdje vakcina protiv malarije.
Hoce ako budete i dalje izmisljali ko i ovu koronu izmisljenu
a sad je 2021 i ti meni vec seres za 2080
Idemo, izolacija.
Lancet je već poznat da objavljuje lažna "naučne" radove koje finansira duboka država. Tako je u maju 2020 objavio lažni članak koji kritikuje hidroksiklorokin kao opasan da bi se promovisala vakcina. Naknadno je utvrđeno da lažu ali su posljedice ostale. Vidimo da se laži nastavljaju i sad forsiraju tzv "klimatske promjene" opet za istog naručioca.
Idemo novi strah :)
Mene brine ima li Sebija valjanu diplomu.. a ostalo kako bude… pomisli mudri bosnjo 😀😀😀😀
Dobro to, nego sta cu ja sutra?!?!
Do tad možda preselim na Ahiret ni ko živ,ni ko mrtav do 2080😂😂😂😂😂
menga groznica