Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ugrožava ih jedna obrazovana djevojčica.......ja junaka i smeća
Kakve veze imaju pokrivenost i skolovanje!? Nemas ti pojma o zivotu! Islam je kada bi ga svi praktikovali, ali u onom izvornom smislu, najljepsa vjera! Oslobodi se ti te svoje umisljenosti da si nesto bolji ako nisi islamske vjroispovjesti. Nazalost, mozes biti samo u zabludi ako vjerujes u nekoga,i ako ga smatras bogom, onoga ko je navodno ustao iz mrtvih ili uskrsnuo. Ili bolje da ne gledas ko je koje vjroispovjesti, gledaj na covjeka kao na zivo bice. Nikada ne znas sta te sutra ceka! Mozda bas tvoje djete ozeni ili se uda za nekoga druge vjere. Po tebi ne daj boze za musliman(ku)a. Ni jedna vjera nije savrsena, niti ikada moze biti. Tako ni covjek nije savrseno bice, a citajuci tvoj komentar, ni ti nisi savrsen. Skoluj se jos bar narednih dvadeset godina! Valjat ce ako nikome, bar tvojoj djeci, da imaju bar nesto pametno nauciti. P.S. Ja nisam musliman, a i da jesam ne bih se stidio toga. Sve vjere propovjedaju iste ili slicne stvari, a bog je jedan, ma kako ga mi zvali....
Sličnost je samo u osvajanju,a ne u širenju vjere.Kod muslimana to nije išlo silom,a dokaz smo i mi ovdje na Balkanu gdje su muslimani vladali stotinama godina i opet većina ostadoše kršćani.
@I.MO , pa ako vec pies o hriscanskoj sili , nije lose da napises da je i Poslanik to isto radio ..
sevap bi bilo reformirati islam ali kako kada se ta primitivna religija ne da modernizirati ?! dzaba je, islam ostaje onakav kakav je a napretka nema vec skoro 1500 godina...
nebi ova vijest imala toliki publicitet da nije projekt zapadne industrije lazi isto kao studentica iz Irana ako se sjecate Nadam se da ova djevojcica nece biti osudjena na smrt poslije iscrpnog medijskog prenapuhanoneizvjesnog stanja da bi se dobila sto jaca slika \"talibanskog zlocina\".
Izvorno kršćanstvo ne postoji od kako ga je prihvatio Rim.To je bila vjera ljubavi,mira i tolerancije,a onda su je rimljani preuzeli da bi ponovo vladali svijetom,i prilagodili da je narod lakše prihvati.Tamo gdje misionari nisu imali uspjeha,slali su vojsku da to silom odradi.Vrijeme kada se crkva za sve pitala i kršćani nazivaju mračno doba.Zato ne možete reći da ste napredni zahvaljujući kršćanstvu,jer ste počeli napredovati tek kada ste se udaljili od vaše vjere.Grčka i Rim su bili napredni u odnosu na ostali svijet i prije ove vjere.
http://www.faithfreedom.org/features/news/its-christian-hunting-season/ Evo nesto o religij ji mira i tolerancije. Pogledajte ovu jadnu majku kako narice za svojim djetetom...
http://hr.wikipedia.org/wiki/Deset_Bo%C5%BEjih_zapovijedi_s_katoli%C4%8Dkog_gledi%C5%A1ta Prije nego sto pocnes lupati bez veze, procitaj ovo pa se obrazuj! Trebat ce ti.
nije stvar samo vjere nego i kulture i civilizacije, zapadna kršćanska civilizacija živi u slobodi i poštuje slobodu, primjer nama kršćanima za noć vještica, ili maškare se preporuča da se ne maškarimo, jer je to kao poganski običaj blabla, no 99% nas svejedno to radimo jer nam je zanimljivo i želimo to raditi i nikom ništa, dok se kršćanstvo bavi duhovnošću i preporuča što da se čini, islam zapovjeda svaki segment života, pa čak i davanje imena i sve, ja se mogu nazvati Drvo ako želim i krsiti i niko mi nema pravo to uskratit, SLOBODA! Vjera je duhovni aspekt, a ne stroj koji upravlja svaku odluku u životu, kao što to islam pokušava bit!
Ko kaze da se mora pokrivati? To se samo radi u ovim zemljama gdje je striktan taj serijatski zakon. Bogami kada prodjes kroz Istanbul kao da prodjes kroz Pariz. Cak i u Dubaiju ima nepokrivenih zena. Ja sam vidjeo katolickih i pravoslavnih zena do duse starijih pa pokrivaju glavu. Na kraju krajeva sta ima veze, neka se pokriva ko hoce! Jeli tako care?
SVE ABRAHAMSKE PUSTINJSKE VJERE SU ŽIDOVSKI KRETENIZAM KOJIM MANIPULIRAJU GLUPAVIM NARODOM.KAKVO QURČEVO KRŠĆANSTVO I ISLAM...? PA TO SU TAKVA SRANJA I ZLO DA SE TO NE DA OPISATI.TOLIKO ZLA ,TOLIKO PROLIVENE KRVI U IME IDIOTA IZ PUSTINJE. U EUROPI TREBA POTPUNO ZABRANITI TA ŽIDOVSKO ARAPSKA SRANJA.UKINITI I ZABRANITI VATIKAN,SRUŠITI SVE CRKVE I DŽAMIJE A ONOM KOGA JE VOLJA SLUŠATI PUSTINJSKA SRANJA OTJERAT U PUSTINJE BLISKOG ISTOKA PA NEK SE KOLJE I KLANJA I KRIŽA DO MILE VOLJE.
\"Ni jedna vjera nije savrsena, niti ikada moze biti.\" Naravno. Nesavrsenost je u izmisljanju imaginarnog prijatelja i u nametanju nacina zivota i misljenja.
tko im je kriv kad su prihvatili muslimanstvo i odijelili se od indije.sad nek kusaju ono što su si zakuhali
ove u vatikanu su religijski službenici a ne svi hrišćani. islam kaže svi da se pokriju a to je gooolema razlika.
bezveze lazes sam sebe. religije u svoim izvornom smislu su bas ono sto vidis danas. to sto si ti pokusao reci je \"Islam je kada bi ga svi praktikovali, ali ONAKO KAKO JA TO ZAMISLJAM, najljepsa vjera! \"
Ne budite naivci sve je to dio mediskog folklora predatori svakodnevno siju smrt nad civilima o tome ni riječi..pogledajte slike afganistana prije sovjetske intervencije, očito je da je ta zemlja izabrana da bude poligon za testiranje preko koje se lome razni interesi omča oko rusije se lagano steže.