Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet im reziraju gradjanski rat.
Albanci imaju podršku Grčke,Albanije i Kosova a i USA ih gotivi a Makedonija sama. Budel šta jače i znalajnije , jadna Makedonija.
SEZAME jel misliš na 11.9. toga se jedino značajnog sjećam 2001. ? Kakve to veze ima sa Makedoncima i Albancima?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zaigrala mecka kod brace Makedonaca. Izgleda da Sipci bolje podmazuju americke senatore. Kad uzmu dio lojalne Makedonije i "junacke" Crne Gore, mozda se Vlasi dosjete. Jovan Ducic je bio u pravu kad je rekao za Siptare "Nema od Arnauta nesrecnijeg naroda u Evropi. Ziveli su vekovima medju dve najvece civilizacije, grckom i rimskom. I niti su sami sta stvorili, niti sta od njih prihvatili", ali nije mogao ni slutiti da ce sve te civilizacijske propuste nadoknaditi prodajom heroina.
BOZE MILI KAKO JEDNA MALA NACIJA KOSOVSKI ALBANCI UZ POMOC USA I MADLEN OLBREIT SJEBASE YUGOSLAVIJU UZ POMOC PAR GLUPIH POLITICARA SRBIJE HRVATSKE SLOVENIJE CRNE GORE I MAKEDONIJE . SJEBASE I RAZJEDINISE KOLKO SMO MI GLUPI AJDE SVADZAJTE SE KOS KO JE KO
IPAK TITO I MILICIJA SU LJEK BILI SVEMU
OVO JE SVE SUMNJIVO DODIK SE PROSERAVA ALBANICI PLACENICI I DODIK I ALBANCI SVI STE VI IZGLEDA SA USA DA ZAKUHATE RAT . NI VI ALBANCI NISTE NISTA BOLJI OD DODIKOVACA I CETNIKA PA NI OD UJKI
bez obzira albanija i kosovo su nadahnuti SA EU I USA POLITIKOM ZAVODZENJE RATA U EVROPI I BALKANU SVE ZBOG TRGOVINE ORUZJEM .LJUDI DODZITE PAMETI MENI.NEBI VOLIJO DA SAM U PRAVU .ALI IZGLEDI SU VELIKI RATU
nemogu da vjerujem sta sila cini eeee srbi moji gotovo propjevali ste albanski samo treba vam vremena izgleda da ga nauice kako treba jer ste vi inace malo retardirani pa taman imate vremena dok postane VELIKA ALBANIJA da ga naucite.
ovo su namjestili makedonci zive u lazi i prevare kao srbi a nikako da shvate da su bezmocni,nek izbije rat pa cete svi skupa stici u beogradu papci sta mislite da su 90 te i 2001. sa svih strana cemo vam jebat sve okruzeni ste sa svih strana jos malo pa ce vam ostati samo taj beograd.I za srbe ako neznaju VELIKA ALBANIJA je bila i bice ponovo do nisa,i tu smo da pomognemo BIH da rasciste ova govna i RS sto je vjestacki u BH.
Gowna su šipci al da smo mi jedinstveni ko oni onda bi i vlasi i šokci podvili repove
ceto kako nikako da svatite da se nemocni sta mislite da su 90 te i 2001 pa ima da svi skupa stignete u beogradu,neka ustane bosnjacki narod nek ocisti i rs i srbe i dodika imaju i Albansku podrsku i Muslimansku bujrum srbi pa da vidimo.............
ajde makedonci počistite ta govna iz dvorišta
Mi smo najgluplja vrsta u svemiru i šire..
Cekaj, dakle... Grupa Siptara su izvrsili ubistvo, to jeste cetiri ubistva i za to "zaradili" dozivotnu kaznu. A ostali Siptari se pobunili. Pa to je isto kao kad bi 100 hiljada Srba otislo u Hag da protestvuje zbog toga sto su nekom ratnom zlocincu dali dozivotni zatvor. Zamoljavam SAD ili neku drugu nuklearnu silu da baci nekoliko atmoskih na Balkan i spase Svijet.
Makedonska drzava, makedonska pravila. I ubijen je JEDAN Albanac, a CETIRI Makedonca, ne mozes dati istu kaznu covjeku koji je ubio jednog covjeka i covjeku koji je ubio vise ljudi. Losa ti je logika.
Kad ce Bosnjaci ovako pa u Banja Luku ?
Idemo kume odma,dajte vise da rastistimo ove pogane,lazove od nas.
To braca albanci viste slozeni i vi cete pobjedite a mi bosonci u kurcu smo mi znamo samo da vredamo siptari siptari a ja znam da ne posto siptara nego albanaca i zivjeli albanci ALBANCI naj kulturni narod u svjetu
Po tvojoj gramatici predpostavljam da si Siptar...
Pogledaj malo njegove komentare, pa ces se i uvjeriti. Mislim da nije bilo clanka o Albaniji, Albancima itd. a da on nije komentarisao +njegova gramatika+gluposti koje on pise (ovaj njegov komentar gore je jedna od najglupljih stvari koje sam ikada procitao)= Maskirani Siptar (ili vuk u ovcijoj kozi).
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
f
Jedini koji su nacisto ko su i sta su, su haman vlasi. Rodjeni na nebesima, nije za njih zemlja, jbg. oni lete. Haj' razlas sismisi.