Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i u zemljama eu ima korupcije i kriminala,njima odgovara ovakva situacija u zemljama bivse jugoslavije,jer o cemu bi oni sastancili i diskutovali
Branimir Stulic je Makedonac!
\"centar za razmišljanje\" koji k... je to? kolika je plata ovima na sax-u?
Ma, h.ebo vize. Da hoce ovdje napraviti kako treba ekonomiju i drzavu. Sta ce mi vize kad sam kokuz???? Ko ima para moze i sada izganjati nesto. A ima tu dosta sto smo \"zeleni\" pa nece namjerno da odobre. Kao da je bugarska ili rumunija bolja od nas. Jasta je. I tamo ima kriminala, korupcije i svega i to gore nego kod nas.
aaaaaaaaa
... nema na ovom, ali ima na svim drugim portalima ... http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i-hercegovina/7606-Sta-sve-Inzko-napisao-Dodiku-Glavni-kocnicar-svih-reformskih-procesa.html http://www.pincom.info/index.php?p=opsirnije&s=66177 Vlasti Republike Srpske (RS) i premijer tog entiteta glavni su krivci za zastoj Bosne i Hercegovine na evropskom putu i glavni su kočničari svih reformskih procesa. To je, u najkraćem, ocjena koju je u svom izvještaju o stanju u BiH u posljednjih šest mjeseci iznio visoki predstavnik Valentin Inzko.
kako god mi ce mo opet stajati u redu ispred ambasada...
Ulove ili uslove?