Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Doboj e moj stanovniku genocidne RS,balija je bilo mnogo u ustašama.zato začepi
neka joj dragi Allah podari dzennet,i tim zlim pociniocima ako Bog da dzehenem.AMIN
E moj \"hrvat\" (ocito je da si balija koji se krije iza toga nicka), da i ti nisi pomalo bolestan, pa uz ovaj dogadaj ne mozes,a da ne spomenes ustase i cetnike. Ovi ljudi, kao i susjedi koji su to posmatrali cijelo vrijeme su monstrumi. A sudeci po tvom tekstu nisi ni ti daleko od njih, samo ti se treba pruziti prilika.
bolesnici jedni,ustaško-četničko fašistički,bijednici jedni.ja bi im sudio prvo mučenje najveće i onda 50 godina umiranje pod najvećim mukama
jako tuzna vijest neka joj je laka zemlja. ne znam sta bi drugo bilo primjereno da se kaze...