Poznati prvi rezultati izbora
0
Mahmudu Ahmadinedžedu izmiče vlast
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi radi šta dijete drago, preusmjeri tu negativnu energiju na šta korisno...
Ja sam glupavi mali fašizoidni idiot
a sto se tice sjedinjenih drzava,,tamo su se velike sume izdvojile da pobjedi ,tj \"robot,kakav danas jeste na vlasti....u sj,drzvaavama vlada prikrivena d ik taura,na momente i medijska d ikta tura....ali to se nesmije plasirati u javnost...
koliko je samo neznanja prisutno u vezi i rana....pocev od medija...ako igdje vlada d e mokratija onda je to u iranu...a h medinedjad je velicina i u pogledu covjeka i u pogledu obrazovanosti,covjek ima doktorat gradjevine,ekspert u svojoj oblasti...uglavnom ga podrzavaju urbana sredina,ja da napomenem da je bio jedno vriojeme i gradonacelnik t e herana.uglavnom omladina,visokobrazovana masa je uz ahmedinedjada....
@ istina tvoja ignorancija nece nista umanjiti od njegove habiliticaje i profesure...a sto se doprinosa nauci tice - kad bih ti rekao da bez iranca ne bi sada mogao baljezgati po racunaru (informatika - zdraaaaaavo). ime toga finog covjeka je bilo muhammed ibn musa al-hvarizmi...a da ne govorimo o ibn sini (avicena) ciji medicinski kanon je bio osnova medicine i 700/800 godina nakon njegove smrti...meni je jasno da mogu nastaviti nabrajati do besvjesti doprinos iranaca svjetskoj nauci, to tebi tvoje ad hominem misljenje o iranu i irancima nece promijeniti...ipak, evo link pa pogledaj ovaj kratki sazetak: http://hr.wikipedia.org/wiki/Iran#Znanost_i_tehnologija
@istina malo se informiši o Iranu prije počneš baljezgati i sramotiti se..nije velika sramota ne znati, ali je sramota smatrati da sve znaš a ne truditi se da saznaš... http://hr.wikipedia.org/wiki/Dodatak:Iran_u_me%C4%91unarodnim_statistikama#Podru.C4.8Dje
botije ahmedinedzad sestru u pakas i onda tebe u stau
@ istina vjerujem da nikad nisi ni cuo za algoritme jeli tako v.l.a.s.k.o u.s.t.a.s.k.o c,e.,t.n.i,c.k.o s,o.k,a.c,k i m.a,j.m,u,n.e?
lazu Ameri da bi mogli napast !!!
Dupli doktor nauka i univerzitetski profesor....ma hajde.... Inače je Iran zadužio čitav svijet naučnim i znanstvenim dostignućima..... Ne bismo znali šta je struja, tehnologija, medicina, internet i slične stvari, da nije bilo Irana.
Što ti je reći demokratija. Kod ovih u Iranu svejedno ko dođe na vlast. Dok u ameriki ishod izbora Obame za predsjednika je totalno izmjenio kurs američke politike u odnosu prema najvažnijim pitanjima, uključujući osvajačku, vojnu i naftnu politiku, kao i prema terorizmu (težnji naroda za slobodom).
@istina ako ni po cemu drugome,onda po kvocijentu inteligencije i obrazovanosti (dupli dr nauka i univerzitetski profesor) i po tome sto nije izvrsio agresiju niti na jednu zemlju u svijetu (tako da ne nosi na dusi stotine i stotine hiljada pobijenih,izmasakriranih,silovanih,ponizavanih...muskaraca,zena i djece).
A po čemu se Ahmadinedžad razlikuje od navednih ???
nije, demokrate su Buš, Bler, RAmsfeld, Kondoliza Rajs, Pauel,Obama i ostala krstaško-svinjarska pogan koja je do sada ub.i.la bar 3 miliona ljudi !
Čuj konzervativci ??? A Ahmadinedžad je demokrata ???
ahmo je odradio svoje sada na scenu stupa nedzad spas je u nullearnoj
izvanredan manevar perzijanaca treba kupiti jos samo vremena za sticanje jedinog imuniteta od sotonske amerike