Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod muslimanski mora da ustane u svim državama na ulice. Ako je zabranjen protest protiv Palestine, mora da ustane proteste protiv vlade i da traži rušenje vlade.
Onoliko ubijanje djece je ravno genocidu.
Slažem se. Narodi na Balkanu pamet u glavu svi. Ne dajte hinjama da nas uvuku u rat. Rusi "podržavaju" Palestince, a glasali su i oni i Ukrajinci za formiranje države Izrael. Turci šalju humanitarnu, Arapske zemlje decenijama prodaju naftu Izraelu. Pamet u glavu ovaj put svi! Svi su jaki na rječima. Sami smo sebi najpreči!
“70 % ubijenih u Gazi su djeca, žene i starci” kako piše Aljazeera. Svijete gdje će vaše duše ići ? Ne vjerujem da se ovo dešava u 21. stoljeću, ja ne znam o kojim djavolima i sotonama se priča, kad nema većeg zla od čovjeka.
Ekonomski protest je ucinkovitiji od verbalnog. Vas bojkot u miru i umanjivanje komfora nekome znaci opstanak.
Kako se u svakom ratu založe hiljade i hiljade ljudi da bi se došlo do nekakvog cilja I kod nas je založena Srebrenica da bi cijeli svijet to vidio i reagovao.Danas su založili nevine Palestince i žene i djecu da bi se kao reagovalo a na hiljade će ih izgubiti živote zbog licemjernog zapada,fašista i svojih koji im ne daju izaći jer su njima živi štit.Pa narode dobro prokontajte šta je rat i gdje će vas odvesti
Što reče Mirjana Hrga na Face Tv ti su Palestinci ko glineni golubovi.Ćifuti ih gađaju a ne smiju pisnuti od Hamasa koji zavodi teror među Palestince .I ovaj Mahmud Abas ne da ženama i djeci izaći i spasiti tolike živote a on svoju guzicu izvukao i laprda po bijelom svijetu a niko ga ne ferma ni 2%>Spasite Palestince spasite nevine ljude žene i djecu koja ništa nisu kriva idioti glupi
šta kaže J.Finci?
Ako se umjesaju 🇮🇷 i 🇷🇺 bice svasta a moguce je i ☢️. Jos ako pocne i 🇨🇳 sa svojim aktivnostima ima da bude teski sudar💥 🇺🇸🇪🇺 sa 🇷🇺🇨🇳💥. Nama samo preostaje da se uzme🍻🍺🍺🍻🥃 i kaze nazdravlje.🌍. I onda ponovo krecemo od 🦍🦍🐒🦧.
Arapski svijet toliko razjedinjen svako sebe gleda a ista vjera... glupi ko k. Isti narod upakovan u razlicite drzave, svaka njihova drzava jedna protiv druge umjesto united forces. Evo sad im je prilika ko nikad da se ujedinje.
Neka odu oni koji su došli !!!!!!
balkanski narode nedajte da vas uvuku u neke ratove !! USA rusi kina nemaju dobre namjere nema je ni turska ili arapske zemlje prema nekim u bosni kako oni to smatraju! njemacka francuzka su se napunili ilegalnim migrantima tamosnje vlade se mjenjaju
Ti si već u Kairu, 3.14čko!
Ubijanje djece i zena ciscenje jedne nacije da me hoce koji pozdravit samo da ga hraknem iz petnih zila sjeme vam se zatralo.
Prokleti da su, prokleti da su, prokleti da su svi koji ponižavaju, ubijaju nevine, uništavaju živote
Stidi se Egipat 100 milion Muslimana zatvorili Gazi granični prijelaz, samo po potrebi pustiti pomoć Gazi. Oko Izraela 400 Miliona muslimana Sunita kao i Palestinic što su ne smiju pisnuti. Javlja se Iran koji broji sa 92 posto Šiti. Hoće da pomognu Palestincima. Ispade Šiti najveći muslimani na svijetu.
Sve sto sam vjerovao i mislio poslje ovih događaja vise nikad neće biti isto,zapad je izgubio svaki kredibilitet objektivnosti i poštenja.Sram vas bilo!!!
To je cilj Izraela, da ih istjera, cak su rekli da ce humanitarnu poslati na jug i da tamo idu ...fakat nisam ranije ali sad mrzim Izrael koliko i Hitlera, isto je to.
Ti si kriv Abbase. Hodas po samitima, organizuj otpor. Ponekad pomislim da si umijesan i sam. Tebi je dobro
Bakir je poslanik, samo nas Bakir moze od dusmana spasit, SDA je bilo zlatno doba Bosne!!!!!!