Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i tu briljantnu pobjedu nad imperijalizmom običan čovjek će proslaviti u redu za brašno, krompir, toalet papir... Za to vrijeme ljudi u Norveškoj čije su naftne rezerve možda i manje, narod grca pod jarmom kapitalizma. /s
@handyman Upravo tako, bravo za komentar. Pod izgovorom borbe za vise ciljeve, obican narod ce zivjeti ispod nivoa 21.stoljeca (osim ovih na vlasti)!
Sjajna pobjeda komunista u Venecueli na demokratskim izborima, na kojima je narod dao podršku borcima za slobodno društvo bez robovlasnika i dužničkog ropstva.
Eto bas ce za tebe glasati narod dok u susjedne zemlje ide da kupuje toalel papir