Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izetbegović, Tuđman, Mladić, Karadžič i Milošević su največi zločinci ovih prostora, naravno uz sve balije, ustaše i četnike !!!
Mora da je od Milosevica ucio ! Hajvan ko i predhodnik mu tj. I poslije budale.....budala ! Te pticica mu sletila na rame u crkvi na rame tj. umrli mu predsjednik te mu rekla da samo on moze povesti narod poslije njega te onda prokleo isti taj narod tj one koji ne glasaju za njega ....ne kontam samo odkud tolika ljubav i Chaveza a i naslijednika mu evo prema crkvi lol .....komunisti al u k..cu ! SIKTER
Dok si ti od svoga poganog Alije, naslijedio taj svoj pogani riječnik i poganu kulturu !!! I nemoj porediti predsjednika Hugu sa zločincem Miloševićem !!!
Jebo ti Alija mater a ti njemu de.bi.lu ! SIKTER
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...dočim bush junior uopšte nije ukr'o izbore na floridi :)
Predsjedniče Hugo, vječna ti slava i velika hvala !!!