Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
more li makar golf 2, nije mnogo star, samo 32 godine......? :(
ma sve ispod euro 5 treba zabraniti !!!!
ti mislis da ljudi voze golf 2 zato sto vole?
@mudrac ......ja volim voziti golfa 2, covjek mi davao za mog golfa 2 pežo 206 sa euro 3 i ja nisam pristao....... :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa kad bi kod nas uveli ovakvu vrstu zabrane onda nam ne bi trebale nikakve longitudinale i transverzale! Ono "besposleno, krezubo glasačko tijelo" se ne bi moglo bezveze vozikati u Golfovima dvicama, Passatima pijačarima, Kadettima, Vectrama, kombijima T2...koristili bi gradski prevoz. Oni su pored onih što lože gume, ćumur i raznorazno smeće, glavni zagađivači! Ako bi im se uvela zabrana, ko bi glasao za SDA na idućim izborima?
@Dynamite Glasaju, glasaju...itekako, samo im pokažu gdje treba i šta treba...mnogobrojne su to familije, ima puno starih i iznemoglih ali im se omogući da glasaju a ovi "uhljebi" kojima trebaju sačuvati radno mjesto se potrude da im to glasačko pravo ne propadne! Takav gore opisani glas vrijedi isto kao glas univerzitetskog profesora i ako su stari i nepokretni, dođu glasačke knjige na noge. Ko kaže da moraju biti pismeni?
Ovo što se radi Sarajevu,ali i ostalim gradovima u BiH je URBICID
vidi ovih zgrada i ljepote - vidi kod nas magle, sivila i onih zgradurina sa 25 spratova boze dragi jad, tuga i cemer.
Zato kod nas autobusi EURO 1 norme redovno saobracaju kroz grad. Zabranit ulazak vozila u centar koji nemaju DPF filter ili euro 4 normu.
Prema novom planu, automobili će biti kategorizovani prema svojim emisijama, a oni koji dobiju oznaku za niske emisije moće će da uđu u centar grada. ???