Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS je GENOCIDNA TVOREVINA cij su do vrha krvavi temelji udareni na hiljadama kostiju neduznih civila, tvorevina koju treba olovnom kupolom zatvoriti kao Cernobil sto je kako ne bi sirila mrznju i razvrat dalje na Balkan!
Clanak je o Kataloniji a ne o BiH..Bas si majmun!!
@Goldenproxy Golden kuvac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Katalonski narod ne može da se odbrani ako dođe do rata 😂😂
Pitanje je da li bi izdrzali jedan dan, mislim na 24 sata.
razlika izmedju jugoslavije i katalonije je sto srbi nisu branili nikome.. samo nisu htjeli da njih neko u njihovim dijelovima cijepa
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kako to Cesi i Slovaci gospodski uradise. Bez kapi krvi i ostadose raja kao i prije razlaza.
Sve na doživotnu robiju i u rudnik
Nadam se ljudskom dogovoru bez rata, krvoprolica i razaranja. Bolje i mirna podjela vec kao mi.Jebes zemlju kad covjeka nema a drugi zele da odu.
@unmibh tipičan govor KOS-ovog agenta. Rečenice koje su samo naizgled kontradiktorne. "Bolje i mirna podjela već kao mi". Možete samo sanjati :)
@Bosna iznad svega! Ok ako je moj govor tipican za kos-ovog agenta. Sta je onda sve ono sto su alija i sda uradila sa BIH od 90tih na ovamo? Patriotizam i borba za svoj narod? Ako je tebi i narodu dobro onda ja grijesim vezano ko radi za a ko protiv interesa BiH i naroda. Cudno kako ni Aliji ni njegovom klanj ni dlaka sa glave pala nije, kao ni Karadzicu i njegovim, pored svemocnog Kos-a?
morete vı sad svırat uz çunu! katalunjanı se ocjepışe pase vı sad hebte ı smjenjujte vodze kad çe hın raja opet postavıt na vlast
Nije ovo ex juga, balvan revolucija, tamo nema napumpanih cetnika i ostalih "konstitutivnih". Rijesit ce oni ovo na kulturan nacin
pustite se omjera glasanja. u bosni je izaslo na referendum 62% 35% je bilo srba. gdje su jos 3 % ? situacija je bila idiotska. vojska izgubila kompas. milosevic se zahuktao. zar je i tada trebalo preglasavati ?
Štaš
krenulo se polako zakuhavati...
Ima li ijedna država na svijetu interes da prizna Kataloniju? Čak ni Andora, jedina slobodna katalonska država... Sumnjam...
Treba im poslat Srbe tamo, oni bi tu Kataloniju ognjem i macem etnicki ocistili od Katalonaca ne birajuci sredstva. Veoma iskusan agresorsko zlocinacki narod, sa dugom istorijom ponavljanja genocida garanujem.
Glasalo 92% od 43%koji su izašli na referendum. Znači jedna trećina građana je Za a dvije trećine su Protiv.
@xyzq Referendum se proglašava neuspjelim ako bar 51% od ukupnog broja mogućih glasova neosvoji.
@xyzq Može se to tumačiti i drugačije. Oni koji ne izlaze na referendum ili Izbore su protiv, jer je raspisan mimo njihove volje, odnosno Izbori im ne odgovaraju zbog izbornog zakona, načina glasanja i drugih razloga.
92% od onih koji su izasli na referendum, kojih je manje od pola onih koji zive u kataloniji
počelo je ključati u katalonskom loncu
Popij kavu kazem ti skoro si zadrijemo ti si bio mala maca kad je zmaj opremo..