Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katalonija ima vise stanovnika od Srbije, a Srbija je najveca zemlja bivse Jugoslavije. Gospoda sa zapada su bombardovali Srbiju zbog manjih stvari, a ovi Spaniji ne smeju da pisnu. Nije da napadam Spance a branim Katalonce, ali Katalonija ima vise prava na nezavisnost od Hrvatske ili Bosne, o Kosovu da i ne govorim.
@VitezIstine jugoslavija je bila sastavljena od vise republika koje su bile nezavisne prije ulaska u jugoslaviju, pa su mogle kad god zele da odstupe iz jugoslavije, ne pita se tu srbija nista
Nema tu više zajedničke države.... Jednom kad pukne nema tu više lijepljenja
Oni kao hoce da se odcijepe, a ovi im kao ne daju
Zivjela cjelovita Spanija...