Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta oće ova takozvana vlada u Madridu? Sad će baja iz laktaša nazvati direktno sa mobitela puigdemonta u Kataloniju i dati mi savjete i podršku. Ša'š vidjet, sa'š vidjet!!! Tri, dva, jedan.... FeRenduuuum, pobedaaaa! Hahahaaah
Jok
Juncker mu izgleda dao garancije da ga neće uhapsiti. Slabo će šta cvikeraš ispregovarati u Madridu, šta god bude tražio samo mu pokažu nalog za hapšenje, a i kod kuće mu je oslabila pozicija. Biće ovdje još podgrijavanja vatre.
Ma ko će dva oka u glavi da zavadi.....
Fifty shades od independence
jedino je sirotinja uvijek dependens :)
Hajmo Granada, Baskija, Genoa, rs, herceg bosna, dagestan. Pa dokle više barabe? Treba neka nuklearka da padne i sve poruši, počet sve ispočetka.
Ovi su bogatiji dio Spanije dok je RS siromasna i bez Federacije bi skapali ...penzija 160kermi. 'Ta će srbi....
@valerij lobanovski Eto jarane aj da se odvojimo od vas pa kada bih poskapali za sedam dana
...a šta smo vam to radili pa toliko navaljujete da se odvojite mater ti hebem...e nećeš pa crkni dušmane
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Eto jos s.r.a.nj.a sve zbog glupana
Super, evo ispekao sam kokice i uživam.
Milion nijansi otcjepljenja
barselona je srce španije