Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustvarri sud trazi 171 miljardu odstete ... a oduzeli su mu imovinu ...dvije odvojene informacije nasao sam tacno odakle ste prepisali :D bolje da mene zaposlite :D svakako radi kao necertificirani prevodilac:D
13,1 miljarda ... toliko je ukrao ... promjenite to svoje ... otidjite na google news ukucajte madoff i pogledajte koliko su mu stvarno oduzeli ... pozz
Nemojte da ste na kraj srca , šta znaju milijarde ili milioni njima je to isto.
ccc sta ce im toliko ???? je*em ti pare, nikad ne dozvoliti da taj prljavi papir zagospodari tobom.....
Nemojte se šalit sa parama. Milijarda ovdje, milijarda tamo ako tako nastavimo uskoro ćemo govoriti o ozbiljnim ciframa. Ovi što prepisuju su fakat glupi k\'o tuke.
\"...njemu je također oduzeta imovina u vrijednosti 171 milijardu dolara, dok će njegovoj supruzi Ruth također biti oduzeta imovina vrijedna 80 milijardi dolara...\" - imate li vi pojma šta ste napisali? ni najbogatiji ljudi svijeta ne posjeduju toliko sve da se njih pet najbogatijih sastavi zajedno. ahahahah pa dajte ljudi, što je previše previše jer da je imao toliko imovine za oduzeti, niko se od prevarenih ne bi žalio jer bi im sve bilo i više nego nadoknađeno.
Izgleda da je milijarda ovih dana mala para
\'Pored zatvorske kazne, njemu je također oduzeta imovina u vrijednosti 171 milijardu dolara, dok će njegovoj supruzi Ruth također biti oduzeta imovina vrijedna 80 milijardi dolara za koju tvrdi da je njena, prenosi BBC\' Pa provjeravate li Vi ono sto napisete , ja nemogu da vjerujem sta pisete?????????????