Komentari (479)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko o rasnoj, vjerskoj diskriminaciji u savremenoj I demokratskoj Evropi!
A nama cudno sto nece da nas prime u EU, I sto su pustili Dodika I slicne debile da nam kao "vode" drzavu...po savramenim demokratskim nacelima?!?!?
Otkada su muslimani rasa?
PRIKAŽI ODGOVORE (40)
Ako Bog da, da i ti odes u izbjeglistvo u islamsku zemlju...ebem ti mater beskicmenjacku! U tim teskim trenutcima gdje ljudi bjeze da spase zivu glavu, religija ti na pameti... Dokaz kakvo je to smece od drzave... fuj!
Ja koliko vidim niko ne ode u te islamske zemlje u izbjeglistvo svi nesto lete u EU. Koliko se sjecam ni mi nismo isli dole u izbjeglistvo.
@djigibau - EU im je i doprinijela da se sada moraju raseljavati. Rat koji tamo traje, koliko se k*rce da su sila, je mogao biti davno zaustavljen. ISIL - gdje im je industrija? Ko ih finansira??? Kvazisaveznici EU i svi oni koji "osudzuju" rat na bliskom istoku...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sram neka bude madjare, a kako se brzo zaboravlja istorija, kada je preko 200 hiljada madjara kao izbjeglice zavrsilo u Austriji i Jugoslaviji. Niko im tada nije rekao da ne dolaze, nego su ih primili siroka srca.
Ni muslimani nisu željeli vas u svojim zemljama pa ste opet dolazili dok niste haos napravili... ko vas sad pita... zelena transferzala u obrnutom smjeru...
@vigilante Dragi moji, danas nam je drugi dan edukacije primitivnih nam građana ove nase lijepe BiH, a naš učenik je mali hojrat koji ima visok stepen kompleksa na sve gradove sirom BiH osim na Zenicu – poseban akcenat se stavlja na Sarajevo, Tuzlu, Bihać, Tešanj, Goražde, Banja Luku, Kakanj, Visoko, Srebrenicu itd. Pa da mu malo damo nekih statističkih podataka i da ga malo ušutkamo. Naime, u Zeničko - dobojskom kantonu procjenjuje se da je u 2014. godini ostvaren GDP u iznosu od 2.437 mil. KM, što u odnosu na GDP Federacije iznosi 14,2%. Procjena GDP-a po glavi stanovnika (prisutni broj stanovnika) u Zeničko dobojskom kantonu iznosi 6.125 KM ili 83,4% od prosjeka Federacije. Sa druge strane u Sarajevskom kantonu procjenjuje se da je u u 2014. godini ostvaren GDP u iznosu od 6.208 mil. KM, što u odnosu na GDP Federacije iznosi 36,2%, ZNAČI 3 PUTA VIŠE NEGO ZDK.
Polahko sinak tek smo počeli, ne uzbuđuj se.Dalje, učešće fizičkog obima industrijske proizvodnje u Zeničko-dobojskom kantonu u industrijskoj proizvodnji Federacije BiH iznosilo je 19,7%, dok je u ovom kantonu ostvaren PAD FIZIČKOG OBIMA INDUSTRIJSKE PROIZVODNJE za 4,1%. Oho. Učešće fizičkog obima industrijske proizvodnje u Sarajevskom kantonu u industrijskoj proizvodnji Federacije BiH iznosilo je 22,4%, dok je u ovom kantonu ostvaren pad fizičkog obima industrijske proizvodnje po stopi od 0,8%. Boga mi nije ni čudo što ovakvi degenerici terorišu ovaj naš jadni narod, što kradu, pljačkaju, ipak proizvodnja je uveliko opala a računi se moraju platiti, kompleksi se moraju liječiti po portalima. Još malo statistike.U ZDK prosječna plaća iznosila je 726 KM što je MANJE za 0,8% u odnosu na 2013. godini i što je 87,1% u odnosu na prosjek FBiH. U SAK prosječna plaća iznosila je 1 036 KM što je VIŠE za 0,7% u odnosu na 2013. godinu i što je 124,4% u odnosu na prosjek FBiH. 124,4% MOLIM LIJEPO
U ZDK zaposlenost iznosi 69.668 što je u odnosu na prethodnu godinu više za 1.114 ili 1,6%. Broj zaposlenih u ZDK učestvuje u ukupnom broju zaposlenih u FBiH sa 15,7%. U SAK prosječan broj zaposlenih iznosio je 125.184, što je u odnosu na prethodnu godinu više za 2.322 ili 1,9%. Broj zaposlenih u SAK učestvuje u ukupnom broju zaposlenih u FBiH sa 28,2%. DOBAR, TI?! U ZDK broj penzionera u decembru 2014. godine iznosio je 59.714 što je 2,2% VIŠE ili 15,1 od ukupnog broja penzionera u FBiH. Iz prilozenog mozemo zakljuciti da su u Zenici vecinsko stanovnistvo penzioneri, posten radni narod i jedna skupina degenerika kao sto je naš vigilante stari osvetnik :) Ovo je moj odgovor na pljuvanje nasih gradova od strane ovog smetljara, ne zamjerite. Ugodan ostatak večeri.
Izbjeglice su krscani i kurdi inace,ne znam zasto doticni ne voli kurde pa oni su savremeni.
A da je bila obrrnuta situacija u nekoj od islamskih zemalja bila bi diktatura.
Hungary Hungary kurava koo drva
@Ercegovac Zaboravio si srpsku Baranju, srpski zapadni Srijem, srpsku Banovinu, srpski Kordun, srpsku Liku i Krbavu, Srpski Kvarner, srpsko hrvatsko primorje, srpsku Istru, srpsku Rijeku i Sušak, srpski Gorski kotar, Srpske Moravice...
Potez za 10!!!
Javno da zna cijeli svijet da ste cifuti nacisticki vazda bili i ostali govnari seljacki madjari
Sieg Heil Orban! Kako je pocelo Hicina ideologija ce ozivjeti na veliko. EU treba da primi zene i djecu izbjeglice a vojno sposobne da nabije nogom nazad , nek se bore za svoja prava i svi sretni. Kad pogledam video sa izbjeglicama vecina vojno sposobna a zene sa djecom ostavili da pate, ma mrs vojno sposobni nazad!
sta ce mi ta govna u evropi, 80% njih su vojno sposobni muskarci, treba da se isilovci infiltriraju pa da svatite sta se desava.JESTE SE PITALI, STO IH NJIHOVA BRACA IZ SAUDIJSKE ARABIJE, DUBAJIA, KATRA I OSTALIH ARAPSKIH ZEMALJA NE PRIME KAD SU TAKO UGROZENI???? NECE IH PRIMIT JER JE TO INFILTRACIJA ISILA U EVROPU, DICI VOJSKU I PUCAT NA TU GAMAD CIM KRENU PREKO GRANICE.....
koji si ti kreten
e nek si ti pametan
smrdljiva madzarska
...ma ne pita se ovaj sroljo nista ionako...zaigrat ce on kako USA i Njemacka zasviraju...a morat ce ih primiti eno njemacka vec pravi raspored koliko ce ko primiti izbjeglica...koliko sam cuo hrvatska ce morati 3000 da ih primi u prvoj turi i tu nema dalje rasprave...
heheheh pa niko ih ne voli heehehehe hehehe krekrekerekerkekrkerkekrke
Ja volim samo Jihad Muslimane.... a ove jade sto glume migrante i ove domace poturice ne volim.... :D
Je li to izjavio mađarski premijer ili je to stav Brisela? Ja koliko znam izbjeglice i ne žele da ostanu u Mađarskoj pa prema tome Mađari nemaju čega da se plaše. Osim toga stav evrope prema muslimanima je dobro poznat još od ranije tj. od ne prijema Turske u evropsku uniju.