Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Orban pokazuje da je iz Baronske loze,kad su vladali Austro'Ugari a i prije, on bi da diktira...!
Ovdje nije riječ o Viktoru Orbanu, prvom čovjeku Mađarske kojeg su evropski pederčići prozvali fašistom, jer danas je fašista svako onaj ko nije evropski pederčić. Ovdje se radi o sukobu u našoj svjesti, onom djelu koji je decenijama bombardovan medijskim lažima i lažnim vrjednostima i onom koja je skriven u našoj podsvjesti i upozorava nas da lažemo sami sebe.
Da se nadovežem.. E sad, kako mi koji ovdje decenijama satiremo jedni druge samo zato što su nam pogledi na duhovne vrijednosti različite, hrlimo u EU, duhovno siromašnu, koja ismijava sve te vrjednosti za koje smo mi ovdje ginuli.? Jedna od ove dvije stvari je lažna, tako bar nalaže logika? Ako je EU interes, duguješ strancima 30,40,50,60 milijardi, i sve republike zajedno 200 i ko zna koliko, ako pritom imaš bjede 50%, sve si rasprodao, kadrovski zaostao, koji je onda bio interes da razvalimo SFRJ, koja je dugovala 20milijardi, sve imala u svom vlasništvu i kardovski odlično stajala.Zar nije logično da smo takvi trebali uči u tu EU ? Ko nas to prevari?
prevari nas Pujdo...
Haha koji ste vi glupani ..ovi arapi ili Sta ja znao Sta su sto neidu kod braca arapa ?U njemackoj oni nece dugo ostati misle da ima socijale itd ima karine ! Merkel jeste napravila gresku ali to njemci nece trpiti ove !A recite mi ako su izbjeglice sto pale ruše i bacaju hranu ?
Koja je ovo legenda od čovjeka. Orbane kralju povedi Europu u bolje sutra.
Debilkan.
ispo hovno, pa poziva i ostale da budu hovna ko i on
Papak bi sad da se sakrije iza drugih.
Franziskoo nije imao dovoljno roditeljske pažnje, razgovora i kućnog odgoja pa je počeo lutati i primati se na primitivne stvari. Neka ti Bog pomogne sine.
KAO DA I VI NISTE MONGOSKI TURCI PA NISTE DOŠLI TU GDJE SU VAM GERMANI SKLEPALI DRŽAVU. SMJEŠNO 😁
Kako bih volio da ovi cigani osjete na svojoj kozi kako je biti izbjeglica... Pa da idu tamo-vamo, a da ih svi odj.ebu ispred svojih vrata
Takih ko ti samo mogu biti oni koji i velicaju erdoana više nego sto ti je caca titu ! Par hiljada ok al 4-7000000 izbjeglica gdje? Haj daj ti svoju kuču!