Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok drugi bježe iz EU glavom bez obzira mi se svim silama trudimo da uđemo kakvi smo samo mi jadnici nema nas na svijetu čak i afrička plemena su ispred nas.
EU je zlo,tamo valja ici smao krast
Ama ljudi, hoćel bit vajkrem jeftiniji?
@ja tako je, mmmmmm madjarice, ko nije probao nije zivio
Kada istupe ja cu madjarice od 18 do 30 godina prihvatiti.
Ovi desnicarski Madjari ce se smiriti. Suplja prica. Ko i Dodik Oni protiv EU...hahah EU ce ih vec smiriti.
Šta su razbijali, kebabe ili zlatare ili oboje?
Mađari bi van, a mi Hrvati, budale, bi unutra. -.-
@Fructus Ne govori ti covjek o drzavnoj tvorevini vec o stanovnistvu. Da ste vi Bosnjaci civilizovan narod ( i mi Srbi) i danas bi zivjeli u Saveznoj drzavi Jugoslaviji bez ikakvih problema. @Balkanski pr... Ne bi danas zivjeli u zajenickoj Jugoslaviji. Ispade po tebi krivi samo Bosnjaci sto se Juga raspade. PA krivi su svi SLovenija. Hrvatska, Makedo nija. Krivi su i Srbi jer su nasilno udarili sa oruzjem na SVE drzave i one koji nisu isto mislili. Zato pusti tu suplju pricu o krivici. Za raspad Juge su svi krivi .....kriv neko iz vana ko je to sve financirao. Sta mislis da je Gojko Susak, glavni finacijer Tudjmana dosao sa miliionima iz Kandae koje je u njegovoh piceriji zaradio? Neko mocniji stoji iza toga Juga nije imala snage da opstan. A mi smo pogodan narod za rat, jer smo zbog nacionalsnosti glupsoni.....
@Fructus Ne govori ti covjek o drzavnoj tvorevini vec o stanovnistvu. Da ste vi Bosnjaci civilizovan narod ( i mi Srbi) i danas bi zivjeli u Saveznoj drzavi Jugoslaviji bez ikakvih problema.
ovo je samo veliko okupljanje neonacista kao u Beogradu sto se desava, pa i u Sarajevu imamo skupljanja takve vrste - vehabije, nisu neonacisti ali ipak sire mrznju i netoleranciju... sto.ke ima svugdje
@ novi sad De mi samo objasni u čijem je sklopu bila Vojvodina prije 1918.god. ???
Nije to nikakva \"ultra\" stranka, več NAROD
Vajdasági magyar Vajdasági magyar Vajdasági magyar Pozdrav iz madjarske Zente!
hahha ma bravo za komentar, e ajde ti meni nadji podatak kad su ijednom, makar na trenutak Madjari bili vecina u Vojvodini, a ne dal je Vojvodina ikad i na trenutak bila deo Madjarske? Nijedan podatak ne postoji dragi moj bosnjace ;) Madjari su kulturan civilizovan narod, i ovi nasi u Vojvodini, a i oni iz matice, sa njima nemamo nikakvih problema, po tvom komentaru se vidi da su najveca stoka BosnjACI ;) Nacionalisti, zatucani, balkanci..nisa drugaciji od onog kako srbi opisujete ;)
@l Seljacino,a sta jel ta ista Madjarska bila Amerika u odnosu na ex-Yu prije pojave komunizma?Vjekovima su bili ispred nas po svemu,da si ikad otisao tamo vidio bi kakva je razlika u kulturi naroda.
počelo je ono što se odavno znalo a to je KRAJ MASONSKE TVOREVINE EU, BiH je bolje ovako samo da se ekonomija digne na noge, jer bi ulaskom u EU, ovako nespremna BiH bila definitivno uništena od pohlepnoh evropljana, zato udarajmos se nogom u guzicu, nek hrvati ulaze kad su budale, postat će robovi Njemačkoj i sličnim zemljama, a njima neće ništa ostati......