Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestani hebavat i POMOĆ EU ! To vam je prevod transparenata ! Ljudi u EU a traže pomoć od EU od onoga koga su izbarali ! Ono kao u EU su i ne moraju se brinuti koga će izabrati !! :))) E pa moraju, u Kuranu pšiše AKO SIS AM NE POMOGNEŠ ne može ti ni ALah pomoći ! A KAMOLI EU ! :))) Svaka sličnsoti sa BiH je namjerna. MOTKE U RUKE I ZAVRŠĐITI POSAO PRIJE IZBORA ! A nakon izbora za osiguranje k u Rumuniji zabrana SDA, dokazivanje porijekla imovine, suđenja !
Ma podijelio im neko po 20 eura da malo galame.
@yugodrp ko i vama, vec 100 godina vam dijele
gorge soros
Zastrasujuce koliko fasizma mogu da vidim u komentarima ispod pojedinih clanaka
Gle kako su se i bez imenovanja fasisti sami prepoznali haha
Ovako treba, a ne samo na kafama sjediti i pusiti nargile -.-
Sukob civilizacija, ali ne na tragu Hungtintonovog teksta, nego sukob urbanog i ruralnog, obrazovanog i neobrazovanog, liberalno-lijevog i ekstremno desnog itd. Orban je tipicni madjarski seljacic koji je i sam primao stipendije iz Sorosevih fondova, a sada kada je ostvario ambiciju i zasjeo narodu za vrat, sada bi da ukloni sve to, jer ruralac ne voli konkurenciju. Pogledajte samo sta ih je izmigoljilo kod nas u BiH, i ne mozes ih se rijesiti.
A Sorosevi doktoranti su buducnost svjeta ?!...Soros je jedno veliko zlo koji ima na svojoj dusi stotine hilhada mrtvih...t.j nema on dusu...
@2viljamovka ma hajde? A zahvaljujuci kojoj intelektualnoj velicini si postao tako obavijesten? Alexu Jonesu, ili Davidu Ickeu? Bas me zivo zanima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo su ti ljevicari.. koji vole rejv partije.. dobru mjuzu.. i da ih neko hrani do groba? ;)
Ovi Madjari su fasisti najveci !!
Ma hajde? A na osnovu cega si zakljucio da su bas svi Madjari fasisti?
@skroz.anoniman Umberto Eco definicija fasizma "Neslaganje kao izdaja" "Strah od razlike" "Fašizam je nastao iz individualne ili socijalne frustracije" "Opsesija zavjerom" "Pacifizam je trgovina s neprijateljem" "Prezir prema slabijem" "Selektivni/kvalitativni populizam" "Novogovor" "Kult tradicije"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi Madjari su fasisti najveci !!