Čekaju se rezultati DNK testa
0
Madeleine McCann pronađena u Indiji?
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svijetu svaki dan nestane na desetine, mozda i vise djece...hoce li mi iko objasniti zasto je bas ovaj slucaj top vijest u svim medijima svih ovih godina? U cemu je fol, jel to drugi nisu dovoljno bitni da o njima pisu svi svjetski mediji? Hvala.
sve je u MARKETINGU... roditelji su napravili odlican marketing...a uz prilog im ide i što su britanci a i to da očigledno imaju para :-)
svaka ti cast ... i ja bi bila presretna kada bi je konacno pronasli....
kako bih samo volio da je pronadju ! ! ! SVAKA CAST NJENIM RODITELJIMA MISLIM DA NJIHOVOM ZASLUGOM 3/4 PLANETE JE CULO ZA Madeleine !!! ja im skidam kapu !!!
De.bilu jel ti vidis veliki upitnik na kraju naslova....????????? JE.BE.M TE NEPISMENA !!!
pa nije pronadjena ako se rezultati cekaju!
Čak je crnkinja mogla postati...cccc
Ma nije, nego su roditelji fakat ubili ovo dijete, to vise svako zna, ali su ovolikim marketingom i pompom u medijima stvorili jednu odgovarajucu sliku ovog slucaja, tako da bi sa sebe skinuli sumnju, portugalski inspektori koji su ih 2007.-e istrazilvali pustili su ih na nagovor engeskih vlasti, ali nikada nisu do kraja utvrdili nevinost roditelja, tako da su oni sto posto krivi. MOzda ne namjerno, fakat je mozda bio nesretan neki slucaj u hotelu, ali su se uplasili zatvora, u koji bi sigurno i isli, a imaju jos 2 djece kuci.
NI NALIK!!!!
Hoće li iko odgovoriti Upitniku na pitanje, ili ja moram ponovo isto pisati? P.i.p.o = šampion komentara u regiji
Incest je zabranjen oco, crni oco...
Nije sine, ja sam izasao iz tvoje nene/bake, a ti si izasao iz svoje majcine utrobe...ja sam te napravio, naravno.
oco je izasao iz mog sup.ka nakon sto sam ga se zasitio
vidio sam ja Madelin kod Donjeg Vakufa , mislim da je ista ona iako je imala nikab ili burku na glavi
BHTelekom je otkrila ko stoji iza nadimka OCO oco je Hitler koji će izazvati idući rat u BiH