Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Macron je sam sebi skocio u stomak jer je najavio novi Zakon o penzionisanju, nista nije uradio po pitanjima obicnih ljudi, cijene naglo skocile, a on bogatasima smanjivao poreze i omogucio olaksice. Lik ugusio Zute prsluke ali ce protesti sada biti jos zesci jer se nakupilo nezadovoljstva a Melanchon najavljuje reforme koje se ticu najsiromasiniji i srednje klase. Bit ce ludo.
ZeljkoPeranovic... Kineski dug je 250% a i dalje svi tvrde da njihov a ekonomija osvaja svijet! Za Jake ekonomiju taj francuski dug nije problem
Ne kontam ove Francuze najveća konkurencija Makronu bila ona ekstremna desnica Le Pan a sad poslije Makronove stranke najviše glasova ima ljevica. Kako to funkcionise :D
Makron nema stranku, on samo podrzava navedene, ali nije stranacka licnost!! Ovo nedavno cuh od jednog ozbiljnog politickog komentatora. Ne vrujem da gresi. Kako je postao predsednik Francuske kao ne stranacka licnost je pitanje za libarale i deep state koja vlada zapadom. Nekad je to bilo ne zamislivo, sada kao od sale. Ako gresim izvinjavam se unapred.
@Macron je bio pametan jer je pred izbore razbio ljevicu. On je imao samo dva portivnika (Zemour i Marine) dok je Melanchon imao sest protivnika (svi sa slicnim idejama). Tako da je Macron tu prosao opet jedva jer da se ljevica ujedinila Melanchon bi glat dobio. Ovako ce sada Macron biti u blokadi (osim ako se udruze sa Republikancima).
Macron je nekad radio kao Rothshildov bankar! Postavljen u Francuskoj da je destabilizuje i rasturi! Nešto slično kao Milošević u Jugoslaviji, bankarska karijera u Americi,politička pozicija pa krvav raspad SFRJ!
Šta će sad duša draga.
Živjela republika, živjela Francuska
Nemam pojma o izborima tamo al kad ovakve izjave cujem, jasna mi je barem strana koja daje takve odvratne izjave. Kad neki ljudi i partije dobiju glas, odmah se nekakva proevropska panika dize.
Kad se pobijedi, demokratija je a kad malo zapne onda nije? Kad vecinu ostvare oni koji su najprisutniji u medijima,demokratija je, a kad glas dobije neko drugi, to nije demokratski?
Sasvim normalno reakcija, iz dubine džepa. Samo u Bosni glasačima još nije jasno čemu služe izbori.
Macron kada izgubi on se obrati policiji i vojsci da mu vrate vlast.Tako covijek shvata demokratiju.
Zabi mu ga Jean Luc do jaja.
Mélanchon, Mélanchon …