Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li onako čvrsti kao onomad kad ste pola Afrike opljačkali?
Ubica Gadafija i Gonocidasi Africkog Kontinenta nemaju sta reci!
@menadzerskiguru jos uvijek Francujskoj africke zemlje uplacuju u budzet cijenu svoje slobode.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
EU tjera Tursku da se udruzi sa Rusijom i Kinom i sta onda dalje, tek ste tad popuisili.
vidi se da dolazi kraj Corone,dok se opet pise o sukobima 😂
Ertogrul boluje od sifilisa to je očito. Domaći ljubitelji brke pofafajte mu ga slobodno
nikad nije ni bila 😁
ovo je sramota evrope i licemjerstvo
Ne zamjerite mu, ne zna šta govori. Makron je još dječak i žrtva pedofilije, treba ga zaštititi od pohotne stare učiteljice.
Evropljani- budite čvrsti u vašem poganom licemjerstvu, doći će vam glave!
Vidjeli da medjunarodna zajednica samo prica a nista ne radi. Niste kaznili Ruse za Krimeu, sad svi znaju da samo lajete a ne ujedate. Diktatori rade sta hoce, od Kine evo sad do Rusije.
Microne ne prdi...
Najjači su ovi "ispranih mozgova" što brane Tursku...veze vi s mozgom nemate, ista su to go..na i jedni i drugi...
Redžepe samo naprijed...ne mogu ti nista
Govno jedno, vi evropljani ste najveca bagra i sljam naravno poslije ovih nas iz bivse Yuge
ni turci nisu cvjećke,i oni su bili agresori u vrijeme osmanlija,između ostalih i Husein kap.Gradašćević je glavom platio,jer nije htio da ude pod agresorskom upravom,ali,ali,što su francuzi agresori to je čudo,oni su to zvali kolonijalizacijom,mi to kažemo agresija,pogledajte koliko su samo miliona ljudi pobili po Africi kako u prošlosti tako i danas,vidite šta rade Libiji....fašisti u punomsmislu te rijeći.....
Ljudi,interes ne poznaje ljubav.Zalosno je sto se velika vecina lozi na kojekakve price.Umjesto da se uzdamo u svoje,da napredujemo i da gledamo kako da opstanemo kao nacija,nama je bitnije polemiku voditi oko toga ko je koga nekad prije pljackao,okupirao i tako to.Niko nije cistog obraza,ni EU ni Turska.Kotist je jedina diplomatija dns.
Zasto jos nije pronaden lijek za koronu: "Zato sto je profit od cjepiva neusporedivo veci. Patent na lijekove istice nakon dvije ili tri godine i poslije toga svatko ga moze proizvoditi, dok patent na cjepivo vazi "zivot cijeli"."
Mi ovdje šta god rekli bit ce onako kako svijetske sile odluče . Gledajmo mi kako da nam bude bolje u familiji pa onda u državi ..