Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuzi su cudo,od drugog s. rata do danas samo je de Gol bio predsjednik za respekt a ostali su samo sibicari Ti Makro i umno bolesni Miteran /umro od sjebanog mozga/ ste totalni promasaj. Zato Francuska nikad nece biti lider u EU.
To ti misliš jer ne znaš da te čekaju požari i smrskana stakla zbog fašističkih covid mjera.
Znači više migranata ili manje? :-)
Idi shupak jedan!
Jel ono on onu milfacu ozenio ?
Ko ovde izostavlja rec ILEGALNE, Macron ili Klix? Jedna je migracija kada npr neko iz Bih ima sve papire pa uredno ceka dozvolu a nesto stoto kad uglavnom mladi muskarci bez dokumenata nelegalno prelaze granice, to je uvek bilo tesko krivicno delo, kriminal i gubila se glava za takve stvari.
Feministe, phedere i abortus aktiviste suditi za sirenje mržnje i poziva na nasilje prema nerođenim pripadnicima naše nacije. U Srbiji svake godine bude pobijeno 300 hiljada djece. Lijekare koji to rade treba streljati
...Krajina dont like this.
haje bolan hiljade vam svaki dan uđu preko Italije i Balkana a ne može iz Bjelorusije još ovi imaju pasoše i papire a balkanski samo potvrdu od isila.