Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćel biti kakvih tu donacija, hočel biti kakvih fondova za ukrasti, pitam za stranku?
Bakir, Mile, Dragan u Evropskoj politickoj zajednici...hahahah, pa ti ne znaju svoju mahalu da vode 🤣🤣
Fino se izražavaj, suptilnije to upitaj! 😄
Ulazak u bilo kakvu političku ili vojnu uniju dok se tuku veliki je ravno samoubistvu. Neka oni prave unije i traže dobrovoljce u svojim bivšim kolonijama po Africi.
treba nekad rizikovat i zauzet stav
BW Pa nama i nije niko pomagao kada smo doživljavali pokolje, genocid i UZePe. Intervenirano je jedino onda kada smo mi trebali da nogiramo agresore. Samo tupavac može i dalje očekivati pomoć od istih koji su nas servirali za genocid te agresore oslobodili od odgovornosti i ratne štete. Nek se kolju svi i neka se razvale nuklearkama svi redom. Boli me qrrac!!
Niste detaljno preveli. BiH nije mnogo napredovala na putu ka clanstvu i trebat ce decenije da pristupi EU. U istom sesiru su Ukrajina, BiH i Turska. Zatim toj ideji se protive Poljska, Rumunija, Finska i Svedska. EU parlament je spreman i za reformu promjenom ugovora ako je potrebno, posebno odustajanjem od jednoglasnog glasanja u određenim područjima, što je čest izvor blokada. Ova Makronova ideja je odlicna i konkretna ali vjerovatno ce i nasi krimosi u vladi sabotirati plan.
Ovaj kepec je pravi smrad
Ovaj francuski parazitski fičfirić na nešto poziva???
Ovi zabari se prave kao nesto bitni i vazni,pa hoce nekakvu malu antantu da prave.....nista bez amera i britanaca.
Naravno, pa šta bi oni bez ovih naših bandita ? Tu će napokon spoznati mozak BH političara, koje sve kombinacije krađe su moguće i na koliko faktorijela ...
BITNO JE DA EU IMA Sisa na ponudu youtube com/watch?v= e6GPBiFuo4s = 07:45 predstava za budale i naivne ovo je pozorište u ( ludoj ) kući.
Trump i Putin su bili ozbiljno poljuljali NATO, jedinstvo zapada takodje. Evropski desnicari su jeli Putinu iz ruke. Putin je mislio da je direktor svemira, napao Ukrajinu i njegova politicka dominacija je nestala. Velika greska malog siledzije, mnogo vise bi oslabio zapad da je nastavio svoju politiku, ovako ih je samo ujedinio.
Nikakve zajednice pa da u njima se kiselimo godinama ....samo regularan pristup EU to zelimo!!!!!!
Stvara se kerneuropa kao što su predvidjeli,6 drzava rimskih ugovora,osnivači Fr,Ita,De,Lux,NL,B plus Austrija i Slovenija,sve ostalo serie B :Pl,Sl,E,G,P i serie C : Ro,Bu,HR,Cipar itd.
Stvara se kerneuropa kao što su predvidjeli,6 drzava rimskih ugovora,osnivači Fr,Ita,De,Lux,NL,B plus Austrija i Slovenija,sve ostalo serie B :Pl,Sl,E,G,P i serie C : Ro,Bu,HR,Cipar itd.
To je kao da te neko zovena sijelo ali gospoda sjedi u kući a ti u štali. Niti jedeš što oni jedu niti čuješ šta pričaju. Tu si samo da ne bi radio nešto korisno kod kuće ili da ne odeš nekom tko te više cijeni. U prijevodu gubiš vrijeme čekajući u štalu kad će te oni iz kuće zvati.
EU je postala teret sama sebi. Volim takav vid organizovanja Evrope, ali ovakva EU je smijesna. A ovo sto Makron zagovara ne treba da prihvati nijedna drzava koja izrazava zelju da postane dio EU. U biti te drzave bi igrale u potpunosti kako EU svira, a EU ne bi nista dala zauzvat. Prosirenje EU je zavrseno. Crna Gora, Makedonija i Albanija sada mogu postati dio bloka, ali u EU ne znaju sta hoce.
nositelji europskih vrijednosti u BiH optruiraju donošenje potrebnih zakona za status kandidata...hahah. Da nije žalosno bilo bi smiješno :PP
Znaci nikad necemo u EU dugo cemo radit za nase politicare dok milijarderi ne postanu, hrvati bosnjaci bi na referendumu glasali za eu ali imamo zlocince iz rs-a tako da nista od tog
Pa bas lijepo sto 30-35% svoje drzave nazivas zlocincima ;) Bas onako civilizovano na nivou pavijana, i to neodgojednog
Pa da budemo topovsko meso. A kad je bio mir tisina.