Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasno se sjetili, a da je Notre Dame u pitanju odma se reaguje i skupljaju donacije. Jaoo kako nam je planeta zaglupljena.
Pozvao da se raspravlja o tome. Umjesto da date svi po nesto da se odmah sprijece pozari vi bi da raspravljate samo . Interesantno je koliko se novca skupilo u roku od dva dana kada je gorila crkva Notre dam u Parizu. A sada kada nasa pluca gore, onda daj da raspravljamo ko je kriv . Tacno dodju kao Bakir , Dodik i Covic
Ne bih da se previse uplicem u ono o cemu nemam pojma, ali pozari u Amazonu su prisutni svake godine. To jeste globalan problem kojem treba prici sa velikom dozom ozbiljnosti, ali da li je ovogodisnji pozar doista toliko razoran u poredjenju sa prethodnim, vidjeti cemo. Nadam se samo da neko ne zeli iskoristiti ovu situaciju, te da ce se na ovaj problem skretati paznja i u dolazecem periodu, ne samo sada.
U sustini, treba izaci u susret pozivima i vapajima, pomoci koliko je moguce, jer jest da je ljudska rasa ta koja ce na poslijetku i unistiti planetu Zemlju, ali smo i jedini koji svjesno mozemo pomoci da se taj proces uspori..
Jbg.gledano s' druge strane bar ce drveni ugalj pojeftiniti .. 😁
Predsjednik je optužen da postiče seljake da pale prašumu kako bi pravili oranice za soju. Trenutno je ogromna potražnja za sojom kao stočnom hranom u SAD-u. Brazil je najveći dio Amazona uništio kako bi sadili stočnu hranu.
„Naśa kuća gori“ ne samo kuća, GORE PLUĆA OVE NAŠE PLANETE ZEMLJE. A zašto se ne bi raspravljslo i o pozaru SIBIRA??????
Polako kono prvo da Amazon uništimo.....veliki ti pozdravček u dalekoj tundri kono 😊
Svaka čast!
Gori ti u gacama lazove..klima problem je LAZ.
JAro nemres svoje avlije da pometes haha