Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je gori ublehaš od naše trojice
Isti ovaj je prije par dana odbijao uvođenje zastitnih mjera.
Macron zar BIH nije bure baruta?!
@Galicia225883 sa zatvorenim granicama bit ce kao u Gazi sada
Jesi pametan..cij si ti tako fin!?😂😂😂😷😂😂😂
Tek da se nešto kaže i pojavi u medijima. Mali čovjek za male stvari.
Ovo je tek početak krize, ne vezujuci koronu za tu krizu nego tek na kraju navodi... Vise bi se moglo reći da je to ta ekonomska kriza koja se priziva godinama.
Ko zna šta se krije iza korone...
Predsednice kriza je pocela a ti nisi ni znao za to, sad je vec kasno.
Smrtnost od virusa ma nije ni 2% i to umiru oni koji su već nesto bolovali i slabog imuniteta i koji su jako stari Pa od obične sezonske gripe godišnje u svijetu umre 500 000 osoba. Ovo su samo pripreme za novi svjetski poredak čišćenje planete od onih koji su nepotrebni nevazni a takvih je 80%na planeti.
Regularno sve
Drugi put kad budete pravili viruse probajte to iskontrolisati kao sa predhodnim virusima, inače će te i sami nahebati
Ovo samo Torabi moze zaustaviti...