Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO TREBA SAD OBILAZITI POLICIJU DA GA ŠTITI OD ONI KOJE JE UZEO U ZEMLJU .NIJE PROTJERIVO NA VRIJEME. JA U BEC DOSO BILI SVABE JUGOSLAVENI TURCI BILO KO APOTEKA SVE .SAD DOŠLO MRAKE SLJAMA OTPADA OD NARODA NAKOTILI DJECE DA IM DRŽAVA HRANI NJI I DJECU .BEC BIO KO APOTEKA ČIST SAD SE USMRDILO KAD VIDIŠ TRAMVAJ IDE SVE CRNO MISLIŠ DASI U AFRICI PO ZGRADAMA SEKURITI PONAŠAJU SE KODA SU IZ DŽUNGLE DOSLI.
bekane@ malo niže, još još ... uuuuuuuu....
dadni ostavku kljusino!!! lijepa demokracija u Francuskoj, ugasili Twiter.... špcine jedne!!! VALJDA DA NAROD NE VIDI STA SE DESAVA. 100% KONTROLA MEDIJA! SRECA PA IMA TELEGRAM!!!! srusit komplet Francusku kao sto je ona srusila Libiju!! G.njidaši koji i dan dana ukradu preko 100 milijardi ruda iz Afrike.
... u gaćama duginih boja ...
Joj treba ove sve predsjednike, americke marionete, smijeniti
Pa ti si pustio te migrante u zemlju ilegalno koji se tuku sa tvojom policijom , i sad ti našao davati podršku policiju fuj
Hahahahaha uz vas sam jao patetike, ljudi 5 dana ratuju doslovno ratuju po gradovima sa nekim klošarima dilerima u lopovima, a te klošare je upravo Macron dao odobrenje da ulaze ilegalno u zemlju