Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači nema više "žutih prsluka" na ulici ... hvala "sudbini" ili ...
@Otrovano Tek kad se nešto ovako desi a dešava se svuda u svijetu , vidiš , ko je zapravo vlasnik svih ili skoro svih medija na planeti.
@Otrovano Mislim više na to ili! Danas se ništa ne dešava slučajno u svijetu. Veliki umovi sve to pomno planiraju, te na koju ciljnu skupinu će udariti sa tragedijom da ih malo smire!
Pogledajte komentare na telegraf.rs, srbi su tačno kolektivno bolestan narod. Bože, šta s njima nije u redu?
A našao si portal s najmalounijim čitaocima, zajedno s kurirom.
Francuska treba donaciju za takvo nesto? Nemate odakle obnoviti katedralu? Pitajte nase politicare, psavjetovat ce vas kako se to radi trezorskim zapisima.
I biće još starija i ljepša kao i Mostarski most!!!
mene samo interesuje jel dodik zabrinut,inace on i vulin su obozavali notre dame
E moj Emmanuele,gdje ces pored svrba imati kulturu,sve ce vam popaliti
Hoće li Skaka pomoći?
dobra fora precjednice. pre.ebo si i bakira i dodika. haj level marketing
Hoce zbog zene, isto su godisce
Znači i Vatikan i Francuska plajta, nemogu obnovit jednu Katedralu.
Nemoraju sada vise pare trazit/molit od amerikanaca za obnovu. Notre Dame se vec godinama RASPADA. Sada fino ce donacije i osiguranje svoje uradit. Notre Dame Cathedral in Paris is falling apart (2018): www.youtube.com/watch?v=zUVKcVSpg44
Znaju to oni već desetak godina da se raspada, ovo sad dođe ko kec na desetku.
Napravit ce je stariji nego sto je bila , tako su rekli Srbi kad su Dubrovnik rusili !
Pamti Macron Emanuele šta Vučić govori, pa kad opet budu molili da ih prestanete bombardovat, samo im recite, stigla vas Božija kazna što vam na jugu države vise Kosovske zastave
Dosadni ste sa reklamom za s10!!!
Ne Bog daj makron ezdea.