Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Macron je mali francuski potrcko koji se lozi na bakice.
Ovaj mali kepec je sebe uporedio sa Napoleonom sto znaci da ga je dobrano oplahnula vlast tako da je ovo potencijalna budaletina kojoj ne treba vjerovati.
Apsolutno nije istina da je popularan, cak sto vise to malo popularnosti mu je opalo i kod njegovih simpatizera. Francuska nema maski ffp2 ni ffp3 jer je uprzvo Makron sve zalihe tih maski uputio Kini u Januaru. Neke firme su krenule u proizvodnju ffp1 maski koje apsolutno ne odgovaraju situaciji i medicinskom osoblju. Ministar zdravstva je dala ostavku jer navodno njeno upozorenje nije uzeto u obzir.
Nakon prestanka epidemije Koronavirusa, cijeli svijet će se susresti sa novim iznenađenjem BY K3R4N ON MARCH 18, 2020 procitajte ovaj tekst i bit ce vam sve jasno ko je i zasto donio ovaj virus
ma ovo je najveci pakas poznat' svijetu!
Oni su sve zatvorili prije drugih. Španci nisu pa su izgubili kontrolu. Njemci se isto muče, nije sve u broju kreveta, treba se imati i ljude...
Ajmoooooo teoretičari zavjere!!!!!!!
Klasika. I najnesposobniji političari rastu u krizi zato vole da se tada pojavljuju u medijima. Džordžu Bušu je enormno porasla popularnost nakon 11 septebra iako nije ništa uradio. Ovaj lik je totalno nebitan.
E,jadan si ti politicar kad na bolestini poene politicke kupis..Nisi jarane sposoban vjeruj! Mi Balkanci jesmo malo divlji,ali izmislili smo za vas zivot..Mi da imamo koliko vi imateynebi nam u Evropi niko mogao opepeliti..Zato ste nas razvalili i unistili 90-tih.
@Poppaj Oni imaju to sto imaju zato sto nisu kao mi. Kod nas je sve na divlje. Napravimo za 50 godina sto cijele civilizacije nisu za 500 godina li jarane onda to sve unistimo za 4 godine. I po cemu je to onda dobro?
Samo kod nas krizom upravlja Fahrudin Solak!!
Ovaj se uplasio ua suprugu... Spada ona u ugrozene
Svuda u svijetu se pojavljuju glavni lideri i jasno iznose strategiju u borbi protiv virusa, jedino kod nas glavni riječ vode tamo neki šefovi civilnih zaštita i kriznih štabova. E, moj narode!
"Ispitivanje Mnijenja" u Francuskoj je totalno falsifikovano!
To je to, izmislis neprijatelja, uneses strah i paniku medju ovce, doneses par katastrofalnih odluka koje ovce zahtjevaju i koje ih navodno stite i na kraju pobjedis izmisljenog neprijatelja i profitiras. Ovce u toru, ovaj ispadne heroj, a svi zaborave na unistenu ekonomiju, milione ljudi koji su izgubili sve, korupciju itd. 🤩
@objektivno123 bas bih volio da vidim ko su ovi sto se ne slazu ili ne razumiju sta je receno u ovom postu. Tacan je 1000%
Kakir ima 87%, slab si Macroneeee