Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Netanyjahu = HITLER br.2
#freePalestine #fuckIsrael antizionism is not anisemitism. 🇵🇸🇵🇸🇵🇸
Pozitivno me iznenadio Macron, obzirom da svi znamo koliki je uticaj jevrejskog lobija u FR.
I Kosovo je sa medjunarodnim pravom, i Irak, i Libija. Sve je to sa medjunarodnim pravom kada su glupi ameri u pitanju..
I naprdivaju kao nešto Putinu zbog aneksije Krima... S pravom se Putko upravo gromoglasno smije ovoj farsi od “diplomatije”... Sva njihova načela padaju u vodu.
Francuska ipak predvodi svjetsku politiku slobode i jednakosti
Ovaj Netanyahu je moćnija verzija dodicka. Voli frajer pare i moć, ne voli ni svoj narod ni tuđi i radi sve da ne ode u zatvor.
Jehudija nudi da sjadnu da pregovaraju o miru. U prevodu, da supljiramo do beskraja, a mi cemo nastaviti bespravnu izgradnju i ostalo!
UZP 2.0
Kako se natanjahu “masonski” pozdravlja, stisno ruku chifto..
Ovaj lijevi bi i Ameriku uništio vidi mu face i očiju!
Izrael je najjača vojna sila bliskog istoka i u svim ratovima je pobila Arape kao grad paprike. Plus ta sila iza sebe ima SAD sa svom tehnikom i borbenom moći. Sa druge strane imamo arape koji radije jedni drugima oči kopaju nego što se kače sa izraelom. Zato što svoje pare drže u Jevrejskim Bankama koje ih njihovim parame gaze i ubijaju. 300 miliona arapa očekuje da Makron ili bilo koji lider se bori za njih.
Svidja mi se kako zbore obojica, ali cekam konkretno
BRAVO MACROON
Ja se čudim zašto Bošnjaci kad toliko vole Palestince ne protestuju ispred ambasade Amerike ili Izraela, naravno demokratski, a ne nasilno kao njihova braća u Arabiji. Ili su ovi što pišu samo ajduci na internetu.
Bosnje vole Arapske zemlje a bjeze u katolicke (evropske)u Bosni mrze Božić i crkvu a u njemackoj se ne odricu Božicnica,darova za Uskrs,pogledaj te katolicke u skole u BiH su pune djece Bosnjaka,jednostavno labilan stav,tako su mnogi presli na Islam zbog svog labilnog stava
@BHrealnost1 Sutra da ih okupira Njemačka, oni bi tvrdili da su staro germansko pleme Bosniakus koje je došlo iz Bavarske.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)