Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ce se EU nakon ove Korone raspasti
Najsmiješniji i najdebilniji lider u EU,pošto je VB izašla iz EU preuzeo je od Borisa Johnsona titulu!Oženio svoju učiteljicu,žuti prsluci mu rasturili drzavu od protesta,stopirao svaku sansu za pristup EU zemljama kandidatima, i najveci mu uspjeh prijateljstvo sa Vucicem
Ne moze niko njma pomoc dok ne pomognu sami sebi, ne postuju ono sto njihovi doktori savjetuju, prave se pametni izlaze iz karantina i setaju okolo, naravno ne svi ali dobar dio njih ide glavom kroz zid.
Molim bog da izajdemo iz Europe. Nema veci govana nego Svabi, i francuza. 🇮🇹🇪🇦❤️
kaze Rothschild marioneta
Kakva Europa, to je gotovo.
Italijani koji dizu one krpe od zastava nisu uradili ono sto mi je neko davno savjetovao da uvijek radim. Kad ti daju besplatan sir, dobro pogledaj gdje je misolovka.
e moj Makaron nemoj bit tuzan nasmij se
Je li se to Evropa zastidjela nakon pozitivne reakcije Kine i Rusije. Stara drolja.
ko god misli da ce Rusi i Kinezi nekome pomoci grdno se vara,tesko onome kome je rus pomogao.