Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bar kriju i svercuju, vec ovako javno u sred bijela dana.
Ukrajini pošaljite besplatno i F-16 i F-35 zašto da ne. Zasluzili su to više nego ijedna druga zemlja. NATO zemlje koje drže juzni sektor kao Turska koja je druga po snazi u NATO ima problem da je previše muslimanska i previše su tamni da bi dobili avione koje su platili milijardama- kakvi dvolični krstaški trikovi da se ukradu.pare a.oslabi Turska.
To Makarona..... narod ti je na ulicama, trebace ti avioni....
Servija je u velikom prroblemu sada. Gdje.
Nek posalje i svoju mater anam!
Iskompleksirani kepec babojebac je ruski covjek u EU.
Pošaljite im koju nuklearku da se rat brže završi. Recite da su to Ukrajinske nuklearke što su vam predali da ih čuvate
Ide li III svjetski?
Zna li iko zašto se u ovo vrijeme udvostruči broj ruskih botova, izgleda da je preklapanje smjena u pitanju? Ili se oko ponoći tradicionalno okupljaju satanisti, poštovaoci nuklearnih projektila, obožavaoci smrti i razaranja?
Zato sto je sad 18:00 u New Yorku, sto znaci da su se vratili kuci sa posla, i opleti po Zapadu.
Vrijeme je da se Napoleon osveti
Što prije to pošaljete, prije će se rat završiti... Da odnos snaga u februaru prošle godine nije bio 15:1 nikad Putin ne bi ni napao Ukrajinu.
MisteriozneTufahije Prije će biti da je Putin bez 100000 vojnika izašao iz Ukrajine.
MisteriozneTufahije Meni se čini da je izašao oko Kijeva, pa Harkova, pa Kupjanska, pa Izjuma... Herson je priča za sebe, bio je u Rusiji puna 43 dana nakon čuvenog Putinovog pripojenja i jumbo plakata "U Rusiji zauvek". Ozbiljna vojska sa onakvim odnosom snaga bi davno završila posao, ali u "Ruskom svetu" vlada drugačija logika, pa su ovo verovatno "uspesi".
Bem ti učiteljicu