Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvorite Evropsku vojsku i cao. Ovako si uslovljen kupovinom oružja od USA i stalnim trzavicama sa Rusijom i Turskom. Šalješ svoje ljude gdje ti kaže ujka Sem kako bi opljackao tu drzavu.
Nato je postao klinicki mrtav kad je poceo da prima u clanstvo Balticke zemlje te buraniju kao Bugarska, Rumunija itd. Pa zar stvarno neko ozbiljan misli da ako npr. Rusija udje u sukob sa Baltickim zemljama Amerika ce da pokrene Termonuklearni rat da ih zastiti te unisti covjecanstvo i sebe radi njih!
Ma hajde makaroncicu ko tebe sta pita
Žlvjele Atlanske integracije kome se nesviđa neka se gubi iz Bih.N kraju krajeva treba referendum na nivou države BiH.
Niti je Macron, niti je Francuska u stanju da budu lideri EU. Zato držite se svoje pozicije " 2 " u EU i to vam je to! Kada budu primilu Tursku bičete na broju 3.
...'ocel Bakir dva frtalja il' 3 frtalja ANP-a...ajmo, ajmo,..jos malo pa nestalo!
a Srbi se raketnom brzinom uvis naoruzavaju!!! Vidicemo "ko je na VAZDA I UVJEK na pogresnoj strani istorije":):):)
Ovo srbe raduje iako ih evropa hrani i svi bjeze u evropu a rusija u srcu? licemjerno zar ne?
niko nas ne hrani dosim naseg rada i truda...vi ste takozvane "sadake'
Germanski narodi su superiorniji i to je činjenica, protiv te istine se ne može, Hitler je bio upravu što se nekih stvari tiče, pogledajte njemce, engleze, holanđane...svi potekli iz nekog germanskog plemena, hvala Bogu i u Bosni je 20% stanovništva gotskog(germansko pleme) porijekla, i ja sam jedan od njih.
Mi taman kad trebamo da se priključimo to se raspada
@aedin007 baš zato se i raspada
Da se prisjetimo, zasto je NATO formiran.Poslije 2.svjetskog rata, svijet se suocio sa hegemonistickom politikom Rusije, tada SSSR, koja tada nije krila svoje namjere da zavlada cijelim svijetom i nametne diktaturu. U samom nazivu SSSR , kad se prevede rijec Sovjetski savez- znaci Svjetski savez.Da li je danas ruska opasnost prosla? Odgovor je -Ne. NATO je branilac demokratskog, slobodoumnog svijeta.Svi diktatori i fasisti ne vole NATO, jer im smeta u ostvarenju Svjetske diktature.
Vojni ekspert danasnje Rusije, Mihail Aleksandrov, u javnim obracanjima, uopste ne krije imperatorske ambicije Rusije na globalnoj , svjetskoj razini. Spremni su i izazvati Treci svjetski rat, zbog nove preraspodjele financijske moci na planeti, a koji su najavili u “Svobodnoj pressi”.Prvo bi napali Rumuniju i Bugarsku da se spoje sa Srbijom, a onda Crnu Goru i Kosovo.
SSSR- Sojuz(savez) Sovjetskih(svjetskih) Socialisticeskih(socijalistickih) Respublik(republika). Grb : dva snopa zita ,unutar koga se nalazi zemaljska kugla i preko nje veliki srp i cekic, koji pokriva Aziju, Evropu i Afriku. Geslo: Proleteri svih zemalja, ujedinite se .Ja sam istoriju ucio na svjetski priznatom koledju, a gdje si ti , mozda u Banja Luci?
cijeli medjunarodni poredak se raspada ali obican i nezainteresiran potrodac nema niti volje niti zellje da se bavi problemima udaljenim od kucnog praga.
potrosac
izgradio je svoj svijet na sliku i priliku medija i zivi u njemu misleci da je to sve.
Sad ce uskoro BiH u NATO da je spasi...
Vazno je da mali Mujica hoce u NATO. Hoce mali Mujica da tamani muslimane. Koji ste kreteni.
Babojebac je skroz puko. Prolupo covjek od nesretnog zivota i zelje da Francuska dominira u Evropi. Tako je i Luj 14. Imao kompleks manje vrijednosti , naspram ostalih evropskih vladara, pa je poceo graditi grandiozni Versaj , dok mu je narod umirao od gladi .Tako i ovaj , ne zna svoju zemlju dovesti u red, a kritikuje druge.
Evo i malo opsirnije ;) https://www.index.hr/vijesti/clanak/macron-nato-je-na-samrti-a-europa-na-rubu-ponora/2130143.aspx
Kakva ba evropska vojska. Postoje samo 3 supersile na kugli USA , Rusi i Kinezi Sve ostalo priljepci i isprdci