Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mosad nepravi greške... jah...
Je li imaju neki posebni treninzi i škole za ove koji ovako vično uspievaju da čitave karijere izgrade na govorima u kojima ama baš nikad ništa suvislo ne kažu? "Rat nije dobar, mir jeste dobar. Izralel je svačiji, nemojte se svađati, volite se. Imati prijatelje je bolje nego imati neprijatelje. Pozdravljam Hugu, Hugolinu, malene Hugiće, dedu, nanu, drugog dedu, drugu nanu, mamu, tatu, babu, Čupu i Škicu, vas u studiju i režiji. "
Ebem vam mamicu okupatorsku!!!
veliki tito je 1967 ukinuo diplomatske odnose sa genocidnim i fašistoidnim izraelom, danas nijedna svjetska zemlja nema petlje da to napravi premda su sada zločini izraelaca nad palestincima i hiljadu puta gori u odnosu na 1967. riječi tita tada izrečene i dans zvuče tako realno i primjenjivo 'Ja sam u Moskvi veoma energično insistirao na tome da borba arapskih naroda nije samo njihova, da je to prvi front svih socijalističkih i progresivnih snaga protiv imperijalizma. '
S padom arapskih zemalja, ne bi bilo više ni nesvrstanosti. U Africi je ionako već sve slabo, a Indija se nalazi pod jakim pritiskom. Šta će onda ostati od nesvrstanosti ako se mi ne suprotstavimo kad se radi o tome da se likvidiraju nezavisne zemlje i da se u njima promijene režimi? Mi moramo učiniti sve što je potrebno da se male zemlje, koje se sada nalaze pred opasnošću, jače mobilizuju i da ponovno povedu jednu snažniju ofanzivu protiv imperijalista.'
i poslije tita tito.
ko ne prati geopolitiku i ne zna da se palestinska vojska bori u siriji na strani assada. nije toliko bitno za koga se bore, čudno je što se ne bore protiv izraela, a u siriji ne frljacaju kamenje već su dogro naoružani.
ovo je veliki problem za balkanske srbe i hrvate
Free Palestine 💗
Vidi ovog sto presvlaci babe :)))
sorosevac...bankarski pacov kom je taj lobi kupio mjesto predsjednika francuske..ali nece dugo....
@DrinskyEliminator Nego kako, Srbi će ga smijeniti, Srbi su nebeski narod, jači od soroša, bankarskih lobija, ma najjači, najpametniji i najbitniji na planeti. Recimo ti, misliš da se razumiješ se u sve, u politiku, ekonomiju, migracije, ratove, vjeru... Ali stvarnost je ipak drugačija, tvoj vrhunski domet je pisanje komentara po klixu. Juče se registrovao, napisao 120 komentara. Kakav bolid.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije nista pogresno rekao. Po ugovoru iz 1967, Stari Grad Jerusalem je glavni grad Palestine. Okupirali su ga Jordanci, a u jednom od silnih arapsko-izraelskih sukoba, Izraelci ga cjelokupnog zauzeli. Meni jr jasno da lokalnim internet superherojima smeta izraelska okupacija, ali mi nije jasno kako im ne smeta jordanska??
Jest al u rcuku majmune fasisticki....idi jasi babuskaru..okani se politike
Samo Palestine ali ne i Izraela jer da nije bilo holokausta i Engleza Izraela nikad ne bih bilo!!??
Koja logika, zaista nevjerovatno ! Ja mogu imati nuklearno oružje i niko me ne pita za to (Izrael) a ti (Iran) ne možeš imati nikakvo nuklearno oružje jer si onda prijetnja meni(Izraelu) i slijede ti sankcije cijelog svijeta
kako prepoznati bosnjaka?..pa po komentarima o jevrejima....a zasto bosnajci zele smrt jevrejima i izraelu?...nemaju pojma...neznaju objasniti..ali im zele smrt....bosnajci zele smrt jevrejima jer su musliamni...prvo zele istrebiti jevreje a onda preci na hriscane...hriscani i jevreji i budisti se zajedno moraju suprostaviti musliamnima....ili oni ili mi....mora se stvoriti front protiv muslimana...
@DrinskyEliminator istina dok ih je malo, traze sadaku placu po televiziji, igraju na nas dobri krscanski duh, a cim ih se nakoti vise...krecu kamenovnja, serijat, silovanja, fasizam prema drugim religijama. U korijenu sasjec ekstremne islamiste, deportirat nazad u vukojjebine iz kojih su dosli i bombardirat po potrebi. Mala digresija...oni nisu bosnjaci, oni su poturice. Bosanska kraljevska loza nikad nije bila islamska, oni su je i prekinuli.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
MOSAD je izgleda jači i od CIA.. Pa mora izjaviti ovo da ga mrak ne proguta
De ti povećaj pemzije
Radikalni jevrejski vjernici ne podržavaju Izrael, kako sam ja primijetio zadnji put. To su oni što mašu zastavama Palestine.