Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je, kad nemate rješenje ni za šta, a vi pričajte o vojskama i oružju. Debilni moj svijet. Narode, hoćemo li rušiti ikad ovaj izmet sa vlasti?
Ne. Dok ih Allah/Bog ne uzmu sebi. PS. Mi smo SDS srušili (doduše uz veliku pomoć OHR)
Grcka prije par godina bila na rubu bankrota a sad imaju pare za ovo?
Što bi reko moj pajdo, nema ti danas većih neprijatelja od Europe i amerike. Ja ga ništa nisam razumio
To je trebalo davno uraditi. Međutim, od toga nema ništa, Evropa je samo američka kolonija.
pa pizdeci jedni, vi ne znate nositi pušku sve ijedan rat ste izgubili, da vam nije bilo amera i engleza sad bi govorili njemački
Pa izgubila jedno tržište, sada treba "napraviti" drugo.
Kasno je sada kad su ušli Afrikanci, Arapi u Europu
Amerika i uk van iz eu, rusija unutra. To bi anglosase zapeklo kao sol na rani.
I Hrvatska je kupovinom Rafale zrakoplova, kupila francuzku političku potporu.
Tako je predsednice, odmah rasformirati agresivni NATO pakt i formiratin sopstvenu vojsku koja nece biti pod uticajem bivseg globalnog hegemona.Na taj nacin se promovisu mir i stabilnost u Evropi ali i sire. NATO je jedino bio u funkciji jedne drzave u ostvarivanju njenih hegemonistickih ciljeva, promociji nestabilnosti i izazivanju ratova.
Ono kada kompanije za proizvodnju naoruzanja.....DIRIGUJU PREDSJEDNICIMA I PISU HIM SAOPSTENJA....Nesto slicno je u federalnom dijelu BH protektorata...SDA ekipa diriguje Fikusu i Komsicu.
Stara je Europa za to. 78% stanovništva Europe je preko 35 godine starosti.
Ovo je kao kad Pfizer kaze da bi svako trebao primiti trecu, cetvrtu itd dozu. Kod kamenjaraca poznato kao “Navoditi Radobolju na svoj mlin” 😎
Predvodiće ih francuska čiji borbeni uzvik je: "Ne pucaj, predajem se." A izvježbani su da stoje u stavu mirno sa podignutim rukama. To ih uče na osnovnoj obuci.