Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEDI GOVNA FASISTO!
Nije bas da nesto volim Erdogana, ali po kojem medjunarodnom pravu su Amerikanci usli u Siriju i tamo napravili svoje baze???
Sila boga nemoli...
A americka ofanziva u Afganistanu i Iraku jeste po medjunarodnom pravu???
A šta je u skladu danas ?
Hajde ba Maas šuti.Pustili ste milion migranata u državu a ne smijete u javnosti da kažete da nemate ama skoro pa nikakve koristi od njih.U turskoj ih je preko 3 miliona i to već godinama.Svi koji ste umiješali prste u Siriji sada i snosite posljedice.
A šta je ikad kod islamističkih režima bilo u skladu s međunarodnim pravom? Oni imaju samo šerijatsko pravo i zaostalost, neka se istrebljuju ako hoće samo nedajte da idu na zapad i to je to. Njemačka je kriva za najezdu koju je Merkel izazvala a sada bi ispravljala Turske krive Drine...
Sultanova čizma se vraća...