Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu vam hebem licemjernu kolonijalisticko-robovlasnicku satro dobronamjernu,haj prvo nahranite gladnu djecu sirom planete pa onda cu vam mozda povjerovati da vi nekom zelite dobro.
svi ovi koji brane Lukashenka dabogda im bio u kuci i djecu u red dovodio
Zašto Lukašenko nije dvolični licemjer ko dodik. S jedne strane ih moli(EU) za pare i ponaša se ko razmaženo derle koje mu mama neda sladoled a sa leđa priča da je eu kriva za sve?!(pobijene i masakrirane u ratu?!) Dodik i slična razmažena djeca danas bih živjeli u ogromnoj inflaciji da im nije EU. Dodik jeste ko lukašenko na stereoidima samo što dodika štiti to što je dio Be Ha.EU podržava Be Ha gdje svak ima jednaka prava i slobode osim zločinaca, psihopata, nacija i sl.
Znaci bole sankcije
Ovaj Prota-sevic je grant Srbin
interesantno je kako su vlascici uvjek na strani diktatora i masovnih ubica ali rijetko tamo idu da zive i rade. Ali zato ih je puna mrska NJemacka, Austrija, Francuska, USA, Kanada, Australija itd... zatucano i licemjerno pleme pa ga yebi, i uz to jos i genocidno.
Prisjesće njemu tek prisilno spuštanje aviona. Sankije su ga opalile upravo po onome od čega živi sistem. Velika državna preduzeća nemogu izvoziti više robu u EU. A radnici će srušiti diktatora. To on zna. Ovaj se put dobro prevario.
Belarus trade by county: Russia 48% , Ukraine 13% , Kazakhstan 7%. ... Medju 25 zemalja sa kojima BLR najvise trguje su jos I : sve exUSSR zemlje, Kina, Poljska, Brazil, UK, Njemacka, Indija, Kuba, Iran, Izrael, ..... BLR je na vrijeme diversificirala svoju trgovinu anticipirajuci neprijateljstvo sa zapada.
Uvela mu i srbija zabranu letenja. Za svaku pohvalu, mada nije ni bilo teoretski moguće doći do srbije avijonom.
Lukašenka durak.
ma dzaba sinko moi kuces u nepriateljsku drzavu, isto da naser u srbiu ode
Kad je Lukašenko vidio Sofiju i njega tako ružnog odlučio je preduzeti korake da oslobodi jadnu curu od kindapovatelja.