Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ko Fadil. Nije da nema kafe, nego je narod previse pije 😂
Drugim rijecima, ovce što će vam svježa trava, ima sijena a na kraju krajeva ima i grma ako zafali... - Ali kako ćemo mlijeka davat, ako ne jedemo? - To mora biti. O tome nema govora. U koje ne bude mlijeka, i zna se...
Ono kad milioni ljudi puste jednom debilu da im se sere po faci...
Fadil Novalic typing...
Fadilander Novalukašenko
Nama naši političari, u DE, opet, savjetuju trikove za stezanje kajša, a jedan od najnovijih je da pišamo dok se tuširamo da bismo uštedjeli na vodi.
U pravu je čovjek 100%. Pogledajte ljude sada i 80-ih godina,Pogledajte malo slike iz školskih dana,nema niti jedno debelo dijete. Nisu se "neki"ugojili nego 80% stanovništva. Samo se ispijaju kafe i uglavnom palamuđenje.
Ugicio se da valja pa mu sad krivi oni što piju kafu 😂😂
Vidi ruske pudlice što se zaokružio...
Dugo je ovaj na vlasti, samo laprda i bulazni.
Ko pije kakao ide u pakao a ko čaj ide u raj hanha
Morževi ne piju kafu.
Sudeci po izgledu ni njemu nije mrska. Nije bas bistro reci nekome da se previse ugojio dok ti sam izgledas ko morz.
Novalićeva škola.
Bilder bez mozga .
Copy - paste= Novalić
a ti si u liniji koliko vidimo:)
Ovakvih debila ima i kod nas, oni bi da kroje tudje zivote kako njima odgovara.Najbolje da ne izlazimo nikako,samo kuca-poso.On pije mlijeko i caj i svi trebamo tako kako on voli.Pa zasta covjek radi i zivi ako nece sebi barem minimum cejfa priustiti.