Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta su te europske vrijednosti ? Nije to za nas seljake
Kako nisu osjećali da će izginuti, avion preko 7 minuta ponirao konstatno i zabio u se u planinu pri brzini od preko 700 km/h i rasturio se u komadiće!
“putnici nisu osjećali napetost zbog neizbježne smrti. Lufthansa namjerava dokazati da je smrt putnika bila brza i neočekivana te da putnici nisu ni primjetili da će avion pasti. Advokati njemačke kompanije traže od suda u Essenu da odbije zahtjeve porodica žrtava.”
Koji smradovi, za njima sitne pare se ovako sramote, nikad vise ne putujem bjihovom aviokompanijom. Jos su pustili da pilotira covjek s mentalnim poremećajem koji je bio u ludnici. PA TREBA IM CIJELU KOMPANIJU INSPEKCIJA ZATVORITI!!!!!
Putnici nisu osjećali napetost zbog neizbježne smrti. Nikad gluplje objašnjenje nisam čuo...