Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo sad svim teoreticarima zavjere sto kazu da Lufthansa laze za pilota kako bi prikrila tehnicki kvar. Da su htjeli bolje proc, onda bi fkt rekli da je kvar bio tehnicki, pa cak mozda tuzili i dobavljaca dijelova itd. A sad za ove pare za odstetu su mogli kupit 3 nova aviona.
a da su otkrili pravu istinu, tj. da je avion pao zbog tehničkog kvara morali bi isplatit barem duplo više. iluminati, urotnici!
u slucaju da se ovo desilo sa BH Airlines,sta bi oni platili?
Nema ti para ni miliona
kud nisam punicu pocastio ovim letom...........cccccccccccccccc eeeeeeeeee konju sad bi bio milioner
Ebes sve milione kad ti izgubis tako nekoga!
Ovi ljudi nisu izgubili čarapu il daljinski već ČLANA PORODICE! Malo humanosti nije na odmet.
Onda se dogovori sa svojima da te unovče za Havaje, nek te se sjećaju uz koktele a dženazu/sahranu prepuste mjesnom stolaru.